puzzle eskidi be müdür artık çok klişe bir hediye.
Bence biraz araştırıp iyi karar vermek, sonuçta senede 1 kere... fakat çabuk geçiyor gibi zaman :D
Printable View
Vıy ınısını ilk defa 14 şubata yalnız giricem :D Gerçi daha 9 gün var :D 9 gün daha sabredip o parayla mangal yaparız mis :D
almayanlar için elektronik fotoğraf çerçevesi güzel bi hediye.
yıllar önce almıştım hala severek kullanıyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2511518/detay/
gibi
Bu sene de rahatiz :D
Kız arkadaşı çalışanlar için paşabahçe mağaZaları güzel alternatif , ofiste masasına koyup kullanabileceği çok şık ürünler oluyor.
Eski çalıştığım Şirket için binlerce hediyelik aldım , en hoşuma gideni oaşabahçe oldu
sevgilin olsa bi dert olmasa baska dert :S allah kolaylık versin olana da olmayanada...
Ne alırsan al dert. Kesin arkadaşlarından birine daha güzel, yaratıcı, romantik vs. bi hediye geliyo ve tribi yiyosun hafiften. Daha yapmadıysanız eger, kara kalem bir fotoğrafını çizdirebilirsiniz partnerinizin. Bir seneyi böyle kurtarmıştım ben:)
ben hediye işinden yırttım. hatun dengesiz çıktı hadi naş demek düştü bizede :D neyse isabet oldu artık baş sevgilime hediye olarak angel+stop far takımı alacağım.
Allaha şükür daha boş geçirmedik :)
Ben atlattim o konulari simdi benim cocuklar soruyo baba hayuna ne alayim diye
Sevgilisine alirken annesinede aliyo al baba diyip beni o dertten kurtariuo evlenin en gakin zamanda cocugunuz dusunsun :))
7 yıldır sevgililer gününe denk gelen bir ilişkim olmadı kafam rahat :D
sevgilim yok ,karım yok ,hatta kız arkadaşım bile yok böle bi derdim de yokk :D
vala ben şubat 14 falan bilmem diyorum acık net :)
Kız arkadaşım yurtdışında bakalım ne alacak :)
Adımız Odun :D Bari Şu 14 Şubatta Güzel Birşeyler Yapalım Daha Karar Veremedik Ne Alacağımıza
Aşkım senden birşey beklemiyorum zaten düşünme almayı falan senin yanında olayım yeter benim için :)
Diyen bir sevgiliniz yoksa ilişkinizi bir gözden geçirin derim.
sevgililer günü gelmeden temmuzdan beri;
-fotograf cercevesi(elektronik)
-agzına kadar dolu cikolata kutusu
-saat(kalp şeklinde kutu içine 42adet gülün yaprağı)
-cicek
-kazak
-kolye
aldım şimdi ne alcam bulamıyorm :D atkı-bere alıp ucuza atlatmayı planlıyorum :D
twigy panduf terlik aldım indirimdem gerçi görmeseydim hediyede almıyacaktımya
Karşı tarafta hediye için hazırlıklar sezdim dün, gizli birşeyler yürütüyor hediye anlamında...
Ben hala düşünme aşamasındayım, bir yemekle kandırmaya çalışcam :)
güzel bi iç-dış temizlik, bide cilası tamamdır
11 şubat - 12 şubat - 13 şubat - error - 15 şubat :D
kiz arkadasima tamamem el yapimi ici gumus kapli uzerimde ismi yazili bir cezve hediye edecegim kahve icmeyi cok seviyor :)
http://f1302.hizliresim.com/16/8/jwkdv.jpg
arkadaşlar napcaksınız ankaradaki arkadaşlardan sevgililer günü için parlak bir fikir bekliyorum :D
ne kadar gerek yok saçma desekde o gün yolda gezerken elinde gül olan kızları görünce ağzı gözü yamuluyor :D benim de bu sene bişeyler yapmam lazım artık :D
24 Saat çalışıyor olup kendimi acındırcam ;)
Bu kalpli çikolatalardan nerden bulabilriz ? Fiyat olarak şu kadar istiyorum diyip alabileceğim bi yer var mıdır ?
çiçek sepetinden yaptırdım ben bi kaç kere iyi kutusu falan güzel çikolatalar da idare eder
Abi sevgililer günü diye illa hediye almaya gerek yok. Süpriz dediğin beklenmedik zamanlarda yapılır. Herşeyim feda ona o ayrı ama şahsen genel olarak masrafsız olan seçenekleri seçiyorum ben aynaya, oje kutularına vs not yazma, kitabın ilerki sayfalarına şiirler falan az yakıyor çok kaçıyor bunlar :D
şuan için aklıma kalp şeklindeki kutuya çikota geliyor.. onun haricinde bir çiçek.. romantik bir akşam yemeği, ardından konser dinletisi, ardından vadide manzara eşliğinde şarap keyfi, sonrasında romantik bir film.. :) daha ne yapim bilemedim ahha :)
hersey ıyı hos da o gun galatasarayımın macı var yemek ısını benım hatun unutsun:)