meşale stayla:D
ya tek güne sığdırmaya gerek yok seviyorsan her zaman hediye alırsın
Printable View
evli olunca o almış sen almış farketmiyor, hatta daha kötü yıkım oluyor, "sen alma gerek yok, ben alırım" diyip, en azından masrafı yarıya indirmek lazım :D
walla nişanlım almasa bende almıcam ama bikere sektirmedi özel günleri.. utanıyo insan sadece o aldığında:D o yüzden mecburen alıyoz:D
Neler aldınız beyler, hanımlara ? :)
valla ben gittim saat aldım oh kafam rahat şimdi :D işin aksi tarafı öteki hafta da doğum günü :D :D
Bu sene bekarım kafam rahat kendime hediye alıcam :D
Ben hiç anlamamışımdır bu özel gün mevzularından umursamam pek ofisten arkadaşlar kupaya resim bastırıcaklarmış sıcak su koyduğunda çıkanlardan bir kaçındanda puzzle yaptırıcaz diye duydum
bende daha bişey almadim, daha 14 subat a var zaten :):)
babam akıllı adam valla, 14 şubat evlilik yıldonumu, iki gunu bi anda cikariyor :D :D
Birazdan çıkıp bi maltepe carrefoura doğru yol aliyim :)
Sevgilim yok şu ara,
rahatım :D :D
2 günden beri kıvranıyorum ne alacam diye. Çok fena yav. Kıyafet alınmaz, parfüm alınmaz, takı desen dogum gununde alındı o da alınmaz... Zor durumdayım valla...
kara gün yaklaşıyor, yeni tavsiyeleri bu başlık altında toplayalım arkadaşlar :)
sülalem raad panpa..
hiç bi 14 şubatta sevgilim olmadı. gerçi 14 şubat dışında da pek olmadı da neyse.
ne hediye aldım ne hediye ettim. sıkıntı yok :D
walla bende kendi kendimi yaktim sanirim. bir kizla gorusuodum salak gibi 14 subattan once basladik mevzuya ahaha sabretsene biraz daha :)
simdi hediye skintisi olacak.
Her sevgilimle sevgililer gününde sinemaya giderim bundada öyle olur :D bide o günün akşamı anlamlı bi mesaj bitti gittiii
Vala evlenme teklifi edicem o tarh die dusundum yZukte hazır ama dayanablir miyim o tarhe kadar bilmiorum :/ :)
Yanına gidin yeter. Hediye nedir ya. :D
eyvah ya geliyor gene 14 Şubat peeeh
sevgililer günü benim en sevdiğim gün :D meslek icabı çiçekçiyim .. 14 şubatı gününde kutlamak nasip olmadı hiç :D :D
3buçuk senelik ilişkim var napıcağımı bende bilmiyorum :D bende yüzük aldım kendi aramızda bi söz yapalım gibisinden ama yanında illaki bişeyler daha yapmak gerekiyo.. fotoğraflarımızdan albüm düşündüm (kendi bunu yapalım demişti illa) ama yine yetmez napsakki ya :D
14 şubatın hatrına sıraya dizdim şimdi hatunları, hangisi olursa artık.. biriyle sözleştik resmen, yetişelim 14'üne diye ahaha :)
En iyisi bnm sevgilim heralde :D 1 Ocak doğum gününde bile bişe aldırmıyor :D 14 Şubat'ta Bi yemek yiorz o hediye derdim yok :D rahatım panpalar :D
Sıkıntı yok :D
7. defa daha reddedildiğim için bu 14 şubat da sıkıntısız geçecek :D
7senedir ilişkim var, artık alacak birşey kalmadı :)
forumumuzda ateist, teist, agnostik insanlar da var.
herkesin gorusleri kendini ilgilendirir, bizi ise hic ilgilendirmez.
Hediyeme Sevgili almam lazım :)
eşim yok ,sevgilim yok hediye derdimde yok :D
Parlak fikirleri olanlardan yardımmm pleaseee :)
bıktım artık senelerdir alıp duruyoz yenide çıksak uzun ilişkide olsa busefer güzel bi resmini puzzle yaptırmayı kutunun içine gül yapraklarını koyarım heralde pek olmasamda arasıra romantik olmak lazım odun oluyoz yoksa :)