Okan Bayulgen cumartesi gunu programinda bu konuyada deginmisti. Ve ''Bazı önemli bayramlarımız kutlanmıyorken 14 Şubat asla kutlanmamalı, kaldırılmalı.'' demisti. Cok hakli ve katilmamak elde degilo yuzden ben bu sene kapaliyim 14 subatta
![]()
Okan Bayulgen cumartesi gunu programinda bu konuyada deginmisti. Ve ''Bazı önemli bayramlarımız kutlanmıyorken 14 Şubat asla kutlanmamalı, kaldırılmalı.'' demisti. Cok hakli ve katilmamak elde degilo yuzden ben bu sene kapaliyim 14 subatta
![]()
bu seneki fikrim çay demlemek...çayın o bardağa dökülene kadar ki emeği anlatan bir sunum yapacağım o kadar...
aynen bide 14 şubat bitmedi bu günler hep masraf hep masraf... geçen benim dogum günüm vardı hanım hediye almışyanlız benim k.k ile
şemsiye yine erkeklere patlıyor.
gariban 106 gti....
Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı (yüksek çözünürlü) 2000parça puzzle yaptırınçok puzzle yapmıyorsa, bu onu seneye kadar oyalar
![]()
We’re the middle children of history...
ben bu işi ne güzel unutmuştum daha karar vermedim ne alsam diye konu faydalı olucak fazla düşünmicez ben elektronik çerçeve düşünüyorum fotolarımız sürekli değişsin izlesin![]()
mehzentin urunler gelsede baksak dye gectı aklmdan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bi video anca bukadar anlamlı olur...
![]()
Yaw egzantrik almaya calisiyorum ne yilbasi pacami birakti ne sevgililer gunuarabaya egzanrik alip onu hediye etsem olmazmi
masraf x485755 olmasin
![]()
Maneviyatlı bir hediye seçilmeli bence.Örneğin başbaşa çekilmiş bir fotoğrafın sokak ressamına kara kalemle çizdirilmesi gibi.
Orta büyüklükte jan janlı güzel bir hediye kutusu alın Ahşap işlemeli dantelli modeller seçilebilir.İçerisine envai çeşit sütlü çikolataları doldurun cimri olmayın paraya kıyın kaliteli çikolar alın.Emin olun bayanlar için bundan daha güzel bir hediye olamaz..
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
14 şubatta neymiş, yeniliyor mu, ketçap sıkıyım mı ?
ayrıca bu konu neden bu kadar erken açılıyor,
yalnızız diye neden bu kadar üzerimize geliniyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)