Konu güncel olsun yaratıcı fikirlere ihtiyaç var![]()
http://www.markafoni.com/campaign/divas-diamond/
markafonide divas diamond kampanya yapmış bi bakın güzel şeyler var
Everyday I ** çapuling...
14 şubatta romanyadayım, sevgiliden uzaktayım..
sevgilim olsa da olmasa da böyle saçma günleri sevmedim, hep unutma eğiliminde oldum, para tuzakları.
Kar cebimizede yağdı valla, bakalım inş. bi 10 gün içinde kurtarırızda kendimizi hediye bakarızz
Aklmda bşeyler oluştu fakat, daha önce yazıcam arkadaşlar herkese fikir olması için hediye konusunda. şuanda acil çıkmam gerekiyor
tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyoruzz![]()
Emre Kalkan
Bir kaç Fikir arkadaşlar;
Tektaş, fiyatı 300 tl
Kristal şamdan 'kişiye özel' fotoğraflı
Puzzle
Bu favorim;
![]()
Emre Kalkan
uçmussunuz yahu yapmayın abigıdın emınonu sırkecı taraflarına ınsan boyu ayıcıklar pelus oyuncaklar tas catlasın toptancısında 50lira
alın yanındada bıtane cıcek bıttı gıttı..Deger vermek sevgılıler gunu dogumgunu vsvs ıle olmuyo hatta unutun bırakın uyuz olsun.Sıze sorarım kac kez sevgılıler gununde karsı taraftan hedıye aldınız ? Bır salak sızmısınız abı bırakın almayın.Bellı bıryerden sonra durum sıze hedıye alınması olarak gerı donuyo
(kazaklarım,atkılarım,eldıven,corap) ahh cok mutluyum hea bıde kemer vardı
haha
ekleme
saati unutmayalım![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Offfff 14Şubat kadar aptal bi gün olamaz ya. Ne yani sevgilinizle sadece 14 şubat mı sevgili gününüz? Hem zaten o gün illaki karsı taraf bişiler bekler siz yaparsınız bi önemi kalmaz. Bence beklenmedik bi gün beklenmedik şeyler yapın çok daha değerli kıymetli olur bi bayan olarak benden söylemesiHatta bana kalırsa hiç bi halt yapmayın karşınızdakinin sonunda itlik yapma ihtimalide var , yaptığınız güzel şeyler için ve verdiğiniz değer için pişman olmayın..
![]()
marka ismi vermeyeyim de çikolatadan şekerden sepet yapan bir firma var ben ondan almayı düşünüyorum bir de çiçek yanında bitti gitti. yüzük filan evlenme teklif etmeyeceğim için gereksiz bence. peluş tarzı oyuncak da iyi fikir. ya da soğuk günlerde ismini bilmediğim patik tarzı yünlü terlikler olabilir resimdeki gibi örnek.![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Tamemen bayanlara özel yapılmıs bı gun yaaveya 4 gozle bekledıklerı günde diyebılırz
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Allah'ım bana bir gün eş vereceksen bunun gibi olsun, lütfen. Karşısına geçip saatlerce izleyeyim.
yıldönümüye 14 şubat aynı haftaya denk gelenler naapsın![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)