Şöyle şaşıracağı mutlu olacağı,hatta mutluluktan gözlerinin dolacağı bir sürpriz yapmak istiyorum şimdilik bulamadım.
Şöyle şaşıracağı mutlu olacağı,hatta mutluluktan gözlerinin dolacağı bir sürpriz yapmak istiyorum şimdilik bulamadım.
imzasız..
Eğer bulabilirsen braccialini marka çanta al ben hanıma 2 kere aldım tek taş alsam bu kadar sevinmez o derece etkili bir çanta.Bağdat caddesinde satan bir yer varmış ama ulaşamadım bir türlü. Ulaşsam hemen alıcam.Fiyatlarda 200-250 euro civarında İtalya'dan almıştım.
google görsellerde braccialini olarak arayabilirsin.
askeriz bu sene en iyisi benım budy e bi kalıp sabun alayım![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Pirlanta konusunda yardimci olurum zende begendiginiz varsa yardimci olurum marka olmassada yardimci olurum
C R M performance
İnsan 51 yaşına gelince çenesi düşük hikayesi bol oluyor. Burda evlilik falan konuları olunca kendi evliliğim aklıma geldi.
Sene 1987 eşimle 6 aydır beraberiz artık ailelerimize söyleyelim dedik ve tabiki büyük bir tepki hayır olmaz falan filan..
Eşim İstanbul Üniv. Kimya Müh. okuyor kapısında buluştuk yağmur yağıyordu ben dedimki bana güveniyormusun ben bu evliliği yapıcam benimle berabermisin dedim O da ölene kadar dedi.
Herkesten gizli ve habersiz önce Avcılardan 70m' 1 oda 1 Salon ev aldık, borcu bittikten sonra teker teker eşyaları aldık ve bu süre tam 3 yıl sürdü en sonunda gelinlik ve damatlıkları diktirdik ve kendi arkadaşlarımız ile beraber Bakırköy Evlendirme dairesinde çok güzel bir nikah kıydık ve İstanbul dışına kaçtık bir süre sonra haberler yumuşayınca hayat kaldığı yerden devam etti ve tam 27 yıldır beraberiz..
En komik anımız ise ben bulgaristandan gelme eski bir lada ile kadıköye geldim buluşup nikah kıyıp kaçacağız Eşim hurdayı görünce '' Biz bununlamı kaçacağız'' dedi..Hatırladıkça hala güleriz..
arkadaslar banada bir fikir verin![]()
kız arkadasım vanda calısıyor.ben istanbuldayım....
11 subatta tek ders sınavım icin ıspartaya gitmem lazım... oradan vana mı gitsem.....izin konusunda da problem var.... 2 yada 3 gun maksimum izin alabilirim..1 gunu zaten ıspartada gececek 1 gunde ısparta -van arası rahat gecer.... ee vandan ıstanbula donmekde lazım
ne yapacagım bilemedim![]()
tamamen pazarlama üzerine kurulmuş birgün...
sevgılıme downpıpe yaptırcam.. C2![]()
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)