29 Nisan, doğum gününe kadar daha bir şey çıkmasın, ancak toparlanırım 14 şubattan sonra![]()
29 Nisan, doğum gününe kadar daha bir şey çıkmasın, ancak toparlanırım 14 şubattan sonra![]()
Emre Kalkan
Herkese tekrardan merhaba.
Sevgili için değişik şaşırtıcı güzel sürpriz fikirleri olan var mı ? Ömrü hayatımda ilk defa uzun süreli bir ilişkim devam ediyor geri kalan hep lay lay lom'du hakettiği gibi devam etmesini istiyorum![]()
imzasız..
konuyu tepede görünce noluyorlan dedim bir anyeni atlattık la korkutmayın adamı.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Konuyu yukarda görünce "oha lan ne ara geldi 14 şubat" diye bir tepki verdim![]()
Bu sene buralar sönük kalmış, biraz canlandıralım..
Geçen sene hiçbişi yapmadığım için odun damgası yedimbu sene bi süpriz yapayım diyorum..
İstanbul - Kocaeli ne yapabiliriz, tavsiyesi olan var mı ?
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Keşke hortlatmasaydın bak sabah sabah enerjim söndü
Neyse ki ben doğum günü ile birlikte ikisini bir arada çıkarıyorum
@oKsEAt şaşırmadım
normal günde yapma en kralını ogün yap süpersin, alelade günlerde cicek, cikolata,hediye yada nebilim sevdigi bişey yap gecer gider 2gün sonra aklında kalmaz
neyse bu konuda hatta tamamında doluyum çok yazmıyım
hep derim sagda solda ona buna çekiştiren ve kıskanç (o bunu yaptı sen niye yapmadın) tipli sevgiliden korunmamız lazım![]()
1881 - 193∞
BEYLER bu arada sakın sevgilinizi nişanlınızı eşinizi Aşk sana benzer filmine götürmeyin paranıza yazık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)