Var mı tavsiyeler hediye konusunda hadi beyler
sevgilisine esine hediye olarak saat almak isteyen varsa hic kullanilmamis jelatini uzerinde Michael Kors MK5876 mevcut , uygun fiyata verebilirim![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
icad edenin a....
8 yıl çıkmış ve sonunda 2 senedirde evli olduğum eşimle bir çok sevgililer günü kutlamış biri olarak. Son bir kaç yılda bu sene kutlamayalım yada hediye almayalım deyip bi kaç gün geçtikten sonra , zaten sevgililer gününde bi halt almadın geçiştirdin şimdi şuraya tatilemi gitsek. Yada şunumu alsak diye çıtanın daha büyüğünün girmesini yaşayan birtek benmiyim yaSiz siz olun asla çıtayı yükseke tutmayın. Bu sene Filtre kahve makinesi alıyımda kurtulayım planım var ama kısmet. Kim icat eddiyse ....
Yılbaşında sevgilimden ayrıldım, kafa rahat, yoksa bende şuan kara kara düşünüyodum.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
cicek sepetinden 3 haneli rakamı görmeyen birşey göndereyim yeter herhal hafta içine geliyor zaten ve ayrı yakaların insanlarıyız en güzeli böyle![]()
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
beyler kriz vs eyvallah ama hiç biriniz hanımın 'boşa masraf etme, senin sevgin yeter!' laflarını yutmayın, hanım kısmı unutmaz, çetelesini tutar, faizini ekler sonra cari hesaba mahsuben hediyesini bir şekilde tahsil eder... ben en çok pırlanta firmalarına gıcık oluyorum, hatunların kafaya bir şekilde sokuyorlar!
3 yıllık evliyim, bu sene 14 subatı kaldırmayı deneyeceğim, gezmeye biyerlere gidelim falan diye, hediyesi süprizi falan beni strese sokuyo![]()
K.Atatürk
Evli olunca bir tık rahatlıyorsun. Bizde bu şekilde oldu bu sene.
-Aşkım sevgililer günü yaklaşıyo la ne istiyon?
+Şundan olabilir.
-Tamam olur.
+Sen bişey istiyo musun?? Bişeye ihtiyacın yok ama!!
-ıııı şeyy yok ya bişey istemiyorum, hem ne haddime![]()
3. yılımız hem maddi hem manevi hemde ihtiyaclarını gözeterek bayaa iyi hediyeler almıştım ip6s vs. vs. bu sene birazdaha romantik bütçesi düşük hediye tarzı birşey alıcam,
Bir iki kere aa bizde yapsak filan demişti zaten, sosyopix diye bir uygulama var 39-40 tl ye istediğin fotoğrafları polaroide baskı yapıyor ondan yapıcam ucuz yollu halledicem bu sene 48 foto + birtanede albüm tarzı ıvır zıvırYakındada askere gitme gibi bir durumum olabilir fotoğraflar işe yarar o esnadada
yiuohahhahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)