Peki sevgililer gununde neden erkekler daha az sevgili oluyorGenele bakinca hediyeyi hep biz aliyoruz
![]()
Peki sevgililer gununde neden erkekler daha az sevgili oluyorGenele bakinca hediyeyi hep biz aliyoruz
![]()
Evlendikten sonra benim için hiçbir anlamı kalmayan gün, ben sevgilin değilim, eşinim diyerek boku bokuna alışverişe özendiren bu günden sıyrılmış oluyorum.![]()
![]()
Fırsatçı çiçekçilere de ayrı ayar oluyorum.
P.S: Ne diye hatırlattınız ki bu günü![]()
![]()
![]()
Evlenin..
Hediyeleşme şöyle oluyor;
Çok istediği bir şeyi alıyorsunuz, sevgililer günü hediyesi olsun diyorsunuz
Sonra siz çok istediğiniz bir şeyi alıyorsunuz, sevgililer günü hediyen olsun diyorsunuz
Normal şartlarda meblağsı sebebiyle veto yiyebileceğiniz bir şeye sahip oluyorsunuz
Ek olarak, sevgililer gününde çiçek ve yemek konusunu da unutmamanız lazım
Bundan 4. ay önce doğum günü vardı. Daha hediye almadım. 14 şubatla birlikte alacağım.
Kimileri durmadan hediye al der. Kimisi de hediye aldığın zaman mahcupluğunu gizleyemez hale gelir.
sevgilinize şu videoyu izletin![]()
![]()
![]()
Cubbeli Ahmet Hoca'dan sevgililer gunu mesajı - YouTube
Ankara'dan sağa sola gitmeye ve gittiğimize değecek öneriler var mı ? Gezip , tozup , anı olarak güzel de bir gün geçirebileceğimiz bir şehir dışı ilçe-kasaba vs. Safranboluyu düşündüm bazı arkadaşlarım akçakoca falan dediler , aşağı yukarı hepsi 250-300 km arası. Ankara da pek bir alternatif yok , Sıla konseri var elle tutulur ondada güzel bir yer istiyorsanız kişi başı 200-250 tl den başlıyor daha bunun yemeği vs derken çok gereksiz. En azından adımız bir yerlere götürdü olur hem kendim de gezerim diye düşündüm![]()
ABO TRADING
STR
ABO TRADING
STR
Ankara'nın Sağlam Çiçekçi Dükkanlarından Birinin Sahibiydim Darbe Gecesine Kadar Şu An Maalesef Kapatmak Zorunda Kaldım Dükkanı.. Her Sene 10 - 14 Şubat Arasında Yoğun Olduğumdan 15 Şubatta bi Hediyeyle GeçiştiriyodumBu sene Öyle Bi Şansım Olmadığından Toptan Çiçek Alıp Devasa Bi Buketle Olayı Bitirmeyi Düşünüyorum
![]()
Çok Darda Olup Bi El At Diyen Olursa Büyük Kıyak Yaparım![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)