Arkadaşlar saat 20.00 civarlarında bağdat caddesinde kırmızı rx8 feci kaza yapmıştı. Siteden birisimi acaba ? Geçmiş olsun ciddi bi kaza olmuştu.
Arkadaşlar saat 20.00 civarlarında bağdat caddesinde kırmızı rx8 feci kaza yapmıştı. Siteden birisimi acaba ? Geçmiş olsun ciddi bi kaza olmuştu.
müşterimde aynen o saatlerde bi cooper dan bahsetti tede benle konuşurken.Cooper ayrı bi kazamı , yoksa uzaktan cooper a mı benzetti ilginç bi şekilde acaba.
geçmiş olsun işallah önemli bişey yoktur.
hayret. Aynı konudan zamanında ben açmıştım paladıumda s2000 kaza yapmıs bızden bırımı dıye gayet ıyı nıyetle mıllet atarlandı ettı nıe deşifre ediyon bılınmesını ıstemıodur belkı araç sahıbı falan demıstı. Bu konulara atarlanan yok. Bana denk gelıyolar![]()
rx8 ede sahibinede geçmiş olsun
nasıl gidiyordu kim bilir.
kusura bakmayın ama cumartesi aksamı caddede kaza yapabilicek hıza çıkan birinin hakettiğini düşünüyorum. ( Can sağlığını dışarıda tutuyorum , maddi hasarlara)
tam hatırlamıorum ıyı nıyetle soyledıydım ama kendı gıbı sananlar kotu amaçla soyledıgımı sandıneyse salla.
bende geçerken gördüm kazayı bi kaç genç arkadaş duruyordu arabanın başında umarım kimseye bişey olmamıştır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)