User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: alkollü cezasına itiraz etmek ? acill

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi biz görevimizi yaparız , karşı taraf istediğini yapmakta özgürdür ve istediğini yapsın trafikte her şey olabilir ama alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak af edilecek kusurlar değildir.
    kesinlikle hele çıkmıyormu ehliyetsizler ehliyet diyon yok diyor. e birini ezsen,çarpsan vs soruyoruz cevaba bak verilen...
    ya abi ben çocukluktan beri araba sürüyorum daha allaha şükür kazam yok idare et ya ben ustayımdır araba sürmede diyo ve daha neleri ne cavaplar verenler var arkadaşlar.
    önemli olan sorumluluk kendini bilen hiç birşey bilmiyorsa biner taksiye gider evine.sabahda gider alır aracını
    artık corc-i zamanı cdti

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ay değil komple alsalar keşke
    körler sağırlar

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle hele çıkmıyormu ehliyetsizler ehliyet diyon yok diyor. e birini ezsen,çarpsan vs soruyoruz cevaba bak verilen...
    ya abi ben çocukluktan beri araba sürüyorum daha allaha şükür kazam yok idare et ya ben ustayımdır araba sürmede diyo ve daha neleri ne cavaplar verenler var arkadaşlar.
    önemli olan sorumluluk kendini bilen hiç birşey bilmiyorsa biner taksiye gider evine.sabahda gider alır aracını
    abi valla neden böyleleri bana denk gelmez diye soruyorum ? yaptığı hareketler zaten seviyenin dibi olduğunu gösteriyor neyse bugün geceye gidiyorum asayiş berkemal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kolaylık versin kardeşim.bukadar söylenenden sonra konuyu açan arkadaş umarım birşeyler anlamıştır.hatanın neresinden dönersen kar.
    beyfendiğiliğini,mütevaziliği hayatta kaybetmeyen insanlar hep kazanır diyorum ve noktayı koyuyorum.
    artık corc-i zamanı cdti

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygılar bizden abi , burası soğuk -20 , focusa selam
    aç kapa artemanı da beğendim maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddi bir alıcı var gibi bakalım,kısmet.japon kervanına katılacaz sonunda tabi satılırsa
    burada eksi -11 biz alışık delik soğua ama napak
    artık corc-i zamanı cdti

merve
    Misafir
    bu doktor raporu işi olayı biraz değiştiriyo. doktor rapor yazmış olabilir belki.
    benim başıma geldi böyle birşey, hiç bir şekilde alkol muaynesini kabul etmedim, imza attırmaya çalıştılar atmadım. ama benim olayımda küçük bi kaza vardı, zaten poliside biz çağırmadık, nerden çıktıalr anlamadım. ama ben arabayı kullandığımı bile inkar ettim,inanmadılar. kabul etmediler tutanak tutmadılar, bende kabul etmedim. sonuç olarak sürücü belirlenemediğinden tutanak tutulamamıştır diye aleyhime bi rapor yazdılar sadece. sonuç olarak bi kaybımız olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşaallah hiç alamaz ehliyeti geri

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya cocuk mekandan cıkıp bıtısıgındekı petrole cekmıs benı beklıyodu kullanmamak ıcın ben almaya gıttıgımde polıs gelmıs yanına olay oyle baslamıs trafıge falan cıktıgıda yok yanı.. dıyosunuz burda iyi olmus soyle olmus boyle olmus inşallah alamaz falan diye içinizdekileri döküyosunuz ama o halde trafıge cıkan kımse yok. markette polısler alkollu oldugunu anlamıslar dıreksıyonada oturdugunu gorunce arabayı calıstırıp bıyere gıtmeye calısmadıgı halde gelıp ıslem yapmaya kalkmıslar. olay orda patlak vermıs zaten. kullanmıyorum arkadasım gelıp kullanıcak onu beklıyorum gıbısınden tartısma olmus ama polıslerın ınadımı yoksa gıcıklıgımı tuttuysa artık olay bu raddeye geldı ben gıttıgımde oraya zaten ortalık karısmıs haldeydı.. ayrıca doktor kafasına gore rapor doldurmaya kalksa arkamızdan kımden alınan kanla kanıtlıcak durumu.. ortada ne rapor var ne bısey kafalarına gore ehlıyete el koyup ceza yazdılar.. savcılıga gıttık bugun durumu anlattık itiraz edin dediler bizde itiraz ettik. bakalım sonuc ne olcak.
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mümkünse hiç vermesinler geri
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyetsiz kullanan adam yine biliodur kendine güveniodur belki ama ya 600liraya ehliyet alanları napçaz

kız arkadaşımda 2 yıldır ehliyet var hala bensiz çıkartmıyorum trafiğe acemi çünkü ve trde ehliyet almak çok basit

70 le git koltuğunu ayarla aynaları ayarla sinyal ver dik otur direksiyonu 2 elinle tut geçersin hangimize söylenmedi bu direksiyon sınavında?

sistem yanlış ve malesef kazalarda can kaybına mal olabilen bi sistem

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah ehliyeti vermeyip üzerine bi de daha açarlar

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ka®anlık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alkol al, aşırı derecede...
    üfleme,
    alerjim var de kan verme,

sonra ehliyeti geri almanın yollarını ara,

marifetmiş gibi de anlat.

Ne ala memleket.

Umarım geri alamaz ehliyetini...
    + 1
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)