User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
102 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yeni Tip Kar Küreme Arac GT-R :D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuvarlagi goren herkes drift atmaya meyillenmis sanki doblo iyi donmus'kafadan kaymio npek sanki onlerde kar lastigimi var?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne diyim ben kendi arabamı 5 gündür garajda muhafaza ediyorum. Gtr'ım olsa kışın kolay kolay çıkartmam. Tercih meselesi
    Vw Cc & Mk 5 Gti

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ne diyim ben kendi arabamı 5 gündür garajda muhafaza ediyorum. Gtr'ım olsa kışın kolay kolay çıkartmam. Tercih meselesi
    :S: İlahi ismail iyiki bi garajın var attıgım taş geldi demek sana Bide utanmadan Muhafaza ediyorum diyor sanki sütlü tatlı

Kinder Süt Dilimi - YouTube
    GT-R

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tercih meselesi demeyelim ona güven meselesi diyelim...

Kimileri aman arabanın başına bişey gelmesin diye çıkarmaz kendinden sakınır ta o derece pintilerdir benim gözümde.Paraya önem veren tiplerdir bunlar genelde ve cimri olurlar...

Murat abiye saygı duyuyorum o konuda,forumdan tanıdığım kadarıyla esirgemiyor araçlarını hiç bişeyden.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün kayseride Felaket durumdaydı bizde keşke video çekseydik kar yagdıgında özellikle arabamı cıkartıyorum ama cogunda esp yanlamamı kesiyor gıcık oluyorum keske video cekseydik...
    Bu arada Maşallah araçlara ortamda muhteşem Tebrikler medeni cesaretinize o havada G-TR...
    Yalnız son videoda doblo patlamaya gidiyor gibiydi merak ettim ne oldu durum
    GT-R

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun eğlenmesini biliyorsunuz kendiniz için malı sakınmıyorsunuz en güzeli kazasız belasız daha keyifli sürüşlere işlh

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim GTR ım olsa bu havada çıkarmazdım herhalde iyi eğlenmişsiniz araca maşallah kitli halinin yapım aşamasını ve videolarnıda bekliyoruz.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kimileri aman arabanın başına bişey gelmesin diye çıkarmaz kendinden sakınır ta o derece pintilerdir benim gözümde.Paraya önem veren tiplerdir bunlar genelde ve cimri olurlar...

Murat abiye saygı duyuyorum o konuda,forumdan tanıdığım kadarıyla esirgemiyor araçlarını hiç bişeyden.
    Acik konusmak gerekirse bu tercih meselesi kimsi kar kis yagmur camur cikartir gazlar kimisi cikarmaz ama bunun pintilikle ne alkasi var? Bn etrafimda ne kadar eli acik oldugumu cevrem bilir ama bn karda arabami cikartmam bugune kadarda hic pinti olmadim benim arablarim hep temiz pak nxt li guzel gunlerde cikar gazlanir gelinir bende arabayla piyasa yapmam mesela amacsiz gezmem ama gezenede saygim var tercih

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dısında pek bır sey dusunmuyorum ama arka dıfuzorun sag ve sol tarafını boyatabılırım ancak ortayı boyatmıyacagım cunku orjınal Carbon fıber.
    Advanda hafıf jant alıyım dedım ancak sadece 1 kg hafıflıyor cunku MKII ve III GT-R ın jantları Dunyada serı uretım en hafıf 3. jantı.
    Ama teknık olarak cok sey saklı olucak.
    Tabı, Carbon Akrapovic egsoz uclarını unutmıyalım Buarada egsoz sıstemım Komple Akropovic Evolution Titanyum.
    Yıllardır hıc bır aracımı sakınmadım,aklımda kalıcagına karda GT-R kullanmak,yasarım daha guzel
    Yahu ısın keyfıne odaklanın,bosverın cıkıp cıkmazı
    Suan Meguda komple kuaforlenıyor,yanı dert yok
    Dobloda bır sey yok cunku vıdeonun bıttıgı yerde arac durdu,kaldırama dahı dokunmadı...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aksam pek kar yok,GT-R da Meguartz da saçını başını yaptırıyor
    Dun aksam sanırım bu yılın en guzel Kar gecesı olarak kalıcak...
    Güzeldi Murat dün gece
    bir ara Alperle dedik ahanda arabalar kardeş oluyor ama Ataşehir göbekte tuzlanmadan önce ben öndençekerle bile çok keyif aldım özellikle bir kısmı komple buzdu yayaların kaçışını alper açıklasın ahahhahahah o lastiklerle senin gtrla halin anormal değil ***** semislick lastik

drahte muratta video vardır sanırsam ama banladık kendisini yarın gelince upload eder ben çok eğlendim birde bişey farkettim göbeği dönmeye başladıktan sonra gelen herkez bizdendi yahu

camı açıp göbeğin diğer tarafındaki enese bağırırken bitaraftan sizin hafif ticariyle gelişinizde gayet keyifliydi

bu senenin kar kısmı böle geçti artık bidahaki krda görüşmek üzere
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dısında pek bır sey dusunmuyorum ama arka dıfuzorun sag ve sol tarafını boyatabılırım ancak ortayı boyatmıyacagım cunku orjınal Carbon fıber.
    Advanda hafıf jant alıyım dedım ancak sadece 1 kg hafıflıyor cunku MKII ve III GT-R ın jantları Dunyada serı uretım en hafıf 3. jantı.
    Ama teknık olarak cok sey saklı olucak.
    Tabı, Carbon Akrapovic egsoz uclarını unutmıyalım Buarada egsoz sıstemım Komple Akropovic Evolution Titanyum.
    Yıllardır hıc bır aracımı sakınmadım,aklımda kalıcagına karda GT-R kullanmak,yasarım daha guzel
    Yahu ısın keyfıne odaklanın,bosverın cıkıp cıkmazı
    Suan Meguda komple kuaforlenıyor,yanı dert yok
    Dobloda bır sey yok cunku vıdeonun bıttıgı yerde arac durdu,kaldırama dahı dokunmadı...
    murat meg iyidir hoştur malzemelerine lafım yok ama bi ara göztepe sonax butiğe uğra derim ben sana . hatta haber ver tayfa orda buluşmakta son zamanlar arabalar yıkanırken sohbet muhabbet şahane
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acik konusmak gerekirse bu tercih meselesi kimsi kar kis yagmur camur cikartir gazlar kimisi cikarmaz ama bunun pintilikle ne alkasi var? Bn etrafimda ne kadar eli acik oldugumu cevrem bilir ama bn karda arabami cikartmam bugune kadarda hic pinti olmadim benim arablarim hep temiz pak nxt li guzel gunlerde cikar gazlanir gelinir bende arabayla piyasa yapmam mesela amacsiz gezmem ama gezenede saygim var tercih
    Bu meselenin ucu gunluk binip binmeme haftasonu arabasina gider. Elimin altinda 2. arabam varsa bnde cikartmam ama max cikarmiycagim sure 3-4 gundur sonrasinda nefsime hakim olamam asit yagmuru olsa yine cikartirim okadar para verip 2. araba olmadigi halde karda yada yagmurda cikarmayan otobusle yada baskasnn arabasina salca olan adam bnm gozumde malinin esiridir. Param oldugu surece cok sukur mal benim esirim olucaktir Allah herkese gonlune gore verir ins..
    GT-R

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra kapimin onunde neler olmusta benim ertesi gunu haberim oluyo

hahaha gerci evli mutlu tutuklu olunca gayet normal

Baya eglenmissiniz karin keyfini onden cekerlerle cikarmisiniz bende polo mu kapar gelirdim

bidahaki kara hepberaber insallah,bu gece icin alarm falan diyodu tv ama bi numara yok

Bu arada Murat Bey GTR karlarla birlikte harika bi uyum saglamis ( bahsettiginiz uzere bide

tutunsaymis tadindan yenmezmis , semi slick olmasindan gayet normal tabiki ) tekrardan

allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin...
    er ist ein deutscher

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra,dun keyıflıydı ve oranın keyfını dedıgın gıbı sadece bızım tayfa cıkardı,mıllet ya ızledı yada cık cıklıyarak kınadı
    Doblo fena ıs cıkardı,bayıldım,ozellıkle arka yolda cok keyıflıydı ama bızde vıdeo yok
    Ama senın 400mt kalkısı yaptırman fecıydı!Hele "daha bunlar 200mt yı bıle tamamlıyamadılar" dedın ya,orada bıttım,bır baktım ıkısde yanlamıs,dagılmıs
    Meg e ayagım alıstı,denemek ısterım mutlaka,Ozgurden sonra benı anlıyan kımse kalmadı bu temızlıkte
    Elımın altında bır cok opsıyonum vardı ama GT-R ı cıkarmasaydım,o anın hıc anlamı kalmazdı. Kar alt tarafı...
    Ama Doblo,1 numara!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman dobloda kesin evotech var? xD
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doblo Evo'lu
    Yegen durur mu,Oli gondermis yakit odakli bir yazilim.
    Hala kar yok,iyiki yogun yagicakti... Hava yildiz
    Bugranin dedigi gibi,bu sene buydu galiba...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Pintilik midir sence ve ya cimrilik midir ?Empati yap biraz..

Bende enişteme aston martin'i cikar dedim 2 gün önce..adam dünyanin parasini saymis karda 2 kere dönmek icin arabasini saga sola mi vursun risk mi alsin ?Sonra oturup düşündüm gerçekten bende çalışıp öyle bir araba almış olsaydım karda çıkarmazdim..

Not:Adamcagiz arabasina gozu gibi bakiyor en ufak birsey olmasin diye ugrasiyor..

Ama araba alirken keyfe keder 3 parca boyali araba almiyorsunuz degil mi ?Vti bile alirken tertemiz bakiyorsunuz..

Ama mesele burda insanlara söylediğin ithamdir..sanane ? cimri ve ya pinti olduğu anlamina gelmez kar da arabasini cikarmamasi...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yorum biraz yanlış adamın murat 124 ü vardır o onun canıdır arabasına bişey olsun istemez he belki olursa kim gircek o masrafın altına der.birininde lambosu vardır ikiye bölünse umrunda olmaz niye bitane daha alacak parası zaten vardır ki zaten kaskoda var sıkıntı yok

bide arabasını seven insan vardır ona istediğini yap çıkarttıramassın arabasını yapcak bişey yok..ama karda araba gezdirip gezdirmemenin pintilik yada cimrilikle nasıl bir baglantısı olur anlıyamadım çok alakasız bi yorum bence..

bu arada karda iyi gitmiş o lastiklerle helal diyelim araca.

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk budur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)