Yuvarlagi goren herkes drift atmaya meyillenmis sankidoblo iyi donmus'kafadan kaymio npek sanki onlerde kar lastigimi var?
Yuvarlagi goren herkes drift atmaya meyillenmis sankidoblo iyi donmus'kafadan kaymio npek sanki onlerde kar lastigimi var?
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Valla ne diyim ben kendi arabamı 5 gündür garajda muhafaza ediyorum. Gtr'ım olsa kışın kolay kolay çıkartmam. Tercih meselesi![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
:S:
İlahi ismail iyiki bi garajın var attıgım taş geldi demek sana
Bide utanmadan Muhafaza ediyorum diyor sanki sütlü tatlı
Kinder Süt Dilimi - YouTube
GT-R
Tercih meselesi demeyelim ona güven meselesi diyelim...
Kimileri aman arabanın başına bişey gelmesin diye çıkarmaz kendinden sakınır ta o derece pintilerdir benim gözümde.Paraya önem veren tiplerdir bunlar genelde ve cimri olurlar...
Murat abiye saygı duyuyorum o konuda,forumdan tanıdığım kadarıyla esirgemiyor araçlarını hiç bişeyden.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Dün kayseride Felaket durumdaydı bizde keşke video çekseydik kar yagdıgında özellikle arabamı cıkartıyorum ama cogunda esp yanlamamı kesiyor gıcık oluyorum keske video cekseydik...
Bu arada Maşallah araçlara ortamda muhteşem Tebrikler medeni cesaretinize o havada G-TR...
Yalnız son videoda doblo patlamaya gidiyor gibiydi merak ettim ne oldu durum
GT-R
Helal olsun eğlenmesini biliyorsunuz kendiniz için malı sakınmıyorsunuz en güzeli kazasız belasız daha keyifli sürüşlere işlh![]()
Benim GTR ım olsa bu havada çıkarmazdım herhalde iyi eğlenmişsiniz araca maşallah kitli halinin yapım aşamasını ve videolarnıda bekliyoruz.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Acik konusmak gerekirse bu tercih meselesi kimsi kar kis yagmur camur cikartir gazlar kimisi cikarmaz ama bunun pintilikle ne alkasi var? Bn etrafimda ne kadar eli acik oldugumu cevrem bilir ama bn karda arabami cikartmam bugune kadarda hic pinti olmadim benim arablarim hep temiz pak nxt li guzel gunlerde cikar gazlanir gelinir bende arabayla piyasa yapmam mesela amacsiz gezmem ama gezenede saygim var tercih![]()
Dısında pek bır sey dusunmuyorum ama arka dıfuzorun sag ve sol tarafını boyatabılırım ancak ortayı boyatmıyacagım cunku orjınal Carbon fıber.
Advanda hafıf jant alıyım dedım ancak sadece 1 kg hafıflıyor cunku MKII ve III GT-R ın jantları Dunyada serı uretım en hafıf 3. jantı.
Ama teknık olarak cok sey saklı olucak.
Tabı, Carbon Akrapovic egsoz uclarını unutmıyalımBuarada egsoz sıstemım Komple Akropovic Evolution Titanyum.
Yıllardır hıc bır aracımı sakınmadım,aklımda kalıcagına karda GT-R kullanmak,yasarım daha guzel
Yahu ısın keyfıne odaklanın,bosverın cıkıp cıkmazı
Suan Meguda komple kuaforlenıyor,yanı dert yok
Dobloda bır sey yok cunku vıdeonun bıttıgı yerde arac durdu,kaldırama dahı dokunmadı...
Güzeldi Murat dün gece![]()
bir ara Alperle dedik ahanda arabalar kardeş oluyor ama Ataşehir göbekte tuzlanmadan önce ben öndençekerle bile çok keyif aldım özellikle bir kısmı komple buzdu yayaların kaçışını alper açıklasın ahahhahahaho lastiklerle senin gtrla halin anormal değil ***** semislick lastik
![]()
drahte muratta video vardır sanırsam ama banladık kendisini yarın gelince upload eder ben çok eğlendim birde bişey farkettim göbeği dönmeye başladıktan sonra gelen herkez bizdendi yahu![]()
camı açıp göbeğin diğer tarafındaki enese bağırırken bitaraftan sizin hafif ticariyle gelişinizde gayet keyifliydi
bu senenin kar kısmı böle geçti artık bidahaki krda görüşmek üzere![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu meselenin ucu gunluk binip binmeme haftasonu arabasina gider. Elimin altinda 2. arabam varsa bnde cikartmam ama max cikarmiycagim sure 3-4 gundur sonrasinda nefsime hakim olamam asit yagmuru olsa yine cikartirim okadar para verip 2. araba olmadigi halde karda yada yagmurda cikarmayan otobusle yada baskasnn arabasina salca olan adam bnm gozumde malinin esiridir. Param oldugu surece cok sukur mal benim esirim olucaktir Allah herkese gonlune gore verir ins..
GT-R
Bugra kapimin onunde neler olmusta benim ertesi gunu haberim oluyo
hahaha gerci evli mutlu tutuklu olunca gayet normal
Baya eglenmissiniz karin keyfini onden cekerlerle cikarmisinizbende polo mu kapar gelirdim
bidahaki kara hepberaber insallah,bu gece icin alarm falan diyodu tv ama bi numara yok
Bu arada Murat Bey GTR karlarla birlikte harika bi uyum saglamis ( bahsettiginiz uzere bide
tutunsaymis tadindan yenmezmis , semi slick olmasindan gayet normal tabiki ) tekrardan
allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin...
er ist ein deutscher
Bugra,dun keyıflıydı ve oranın keyfını dedıgın gıbı sadece bızım tayfa cıkardı,mıllet ya ızledı yada cık cıklıyarak kınadı
Doblo fena ıs cıkardı,bayıldım,ozellıkle arka yolda cok keyıflıydı ama bızde vıdeo yok
Ama senın 400mt kalkısı yaptırman fecıydı!Hele "daha bunlar 200mt yı bıle tamamlıyamadılar" dedın ya,orada bıttım,bır baktım ıkısde yanlamıs,dagılmıs
Meg e ayagım alıstı,denemek ısterım mutlaka,Ozgurden sonra benı anlıyan kımse kalmadı bu temızlıkte
Elımın altında bır cok opsıyonum vardı ama GT-R ı cıkarmasaydım,o anın hıc anlamı kalmazdı. Kar alt tarafı...
Ama Doblo,1 numara!!!
Doblo Evo'lu
Yegen durur mu,Oli gondermis yakit odakli bir yazilim.
Hala kar yok,iyiki yogun yagicakti... Hava yildiz
Bugranin dedigi gibi,bu sene buydu galiba...
Pintilik midir sence ve ya cimrilik midir ?Empati yap biraz..
Bende enişteme aston martin'i cikar dedim 2 gün önce..adam dünyanin parasini saymis karda 2 kere dönmek icin arabasini saga sola mi vursun risk mi alsin ?Sonra oturup düşündüm gerçekten bende çalışıp öyle bir araba almış olsaydım karda çıkarmazdim..
Not:Adamcagiz arabasina gozu gibi bakiyor en ufak birsey olmasin diye ugrasiyor..
Ama araba alirken keyfe keder 3 parca boyali araba almiyorsunuz degil mi ?Vti bile alirken tertemiz bakiyorsunuz..
Ama mesele burda insanlara söylediğin ithamdir..sanane ? cimri ve ya pinti olduğu anlamina gelmez kar da arabasini cikarmamasi...
yorum biraz yanlış adamın murat 124 ü vardır o onun canıdır arabasına bişey olsun istemez he belki olursa kim gircek o masrafın altına der.birininde lambosu vardır ikiye bölünse umrunda olmaz niye bitane daha alacak parası zaten vardır ki zaten kaskoda var sıkıntı yok
bide arabasını seven insan vardır ona istediğini yap çıkarttıramassın arabasını yapcak bişey yok..ama karda araba gezdirip gezdirmemenin pintilik yada cimrilikle nasıl bir baglantısı olur anlıyamadım çok alakasız bi yorum bence..
bu arada karda iyi gitmiş o lastiklerle helal diyelim araca.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)