ne denilebilirki Mevlam daha beter acıları bu eziyeti yapan mahlukata tattırır İnşallah
ben izmirdeyim bilsem görsem tanısam sahibini yatırır s..kerim billahi allah şahidim olsun benimde köpeğim war bi an gözümün önüne geldi yeminle çıktığı deliğe sokarım hayatını karartırım o. çocuğunun allah belasını wersin ya sinirlerim bozuldu..
edit.. izmirden bilen gören warsa şuan hazırım hemen gidelim
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Yazık insanlıklarına yazık...Bunların bir suçu yok aslında bunları yetiştiren ana babalara girmek geliyor içimden de hadi akşam akşam günaha girmeyeyim şerefsiz adiler
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Çift şişenin üstüne oturtacan tek şişe kesmez o.çççççnu inş bulunurda en kötü cezayı alır acımasız şerefsiz evladı.İçim gitti bakamadım fotolara yav
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
anasını bacısını soyunu sopunu s.....m
uçkuruna sahip olamayacak kadar azmış şerefsizleri yemin olsun hiç erkek diye ayırtetmeden ben s.....m
Tez zamanda çıksın onun acısı bunu yapandan...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ALLLAAHHINN ŞEREFFSİZİİİİİ....
Tansiyonum çıktı yaa gözlerim doldu sinirden aynı cins köpeğim var o.çocuğu ulan o köpek seni öteki tarafta bir yakalasın bir yakalasın...
Ama o hayvan gene yapamaz bunları sana golden bu ya şu fotoğrafa bak ya...
ooofff.
Savunmasız ulan onlar şerefsizin oğlu dertlerini bile anlatamıyorlar acıyan yerlerini yalayabiliyorlar sadece...
Bunu yapan insansa ben yemin ediyorum değilim hayvan olmaya razıyım.
yazık ya oda can yaa şerefsizlik bu yaptıgın yaa allahım inşalah onuda bu halde görürler insallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
werdiğiniz link e falan baktım ama hangi barınak ne tarafta göremedim pek semt bilgisi bile yokmudur hopluyorum sinirden yerimde ..
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
Her arabanin seceresini bilen arkadaşlardan ricam şu köpeğin sahibini bulun da bir işe yarasın 3 parca keyfe keder boya yapicam da...
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
o yavrunun ayaklarini kulaklarinin hali nedir.bunu yapan adamn zihniyetteki kafadaki adamn a. a. s. o. ç.
bunu yyapanı bulup cezasın bırakan zihnyetnde a. k.
Valla Allah bin beterini yaşatsın o piç kurusuna..
Forum ortamındayız harbiden kendimi zor tuttum küfür ediyorum ana avrat dümdüz şuanda!
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)