O değilde Alllah yanına koyarmı ? koymaz.:) fitil fitil çıkar.
Benimde goldenim vardı bi kere yanlışıkla sandalyeden kalkerken ayağına değdi biraz inledi tüylerim diken diken oldu 2 saat alıp konuştum okşadım ayak kısmını :(
Printable View
O değilde Alllah yanına koyarmı ? koymaz.:) fitil fitil çıkar.
Benimde goldenim vardı bi kere yanlışıkla sandalyeden kalkerken ayağına değdi biraz inledi tüylerim diken diken oldu 2 saat alıp konuştum okşadım ayak kısmını :(
Bunu yapan insanmı diye düşündüm önce.Zararsız bir hayvana bunu yapmak oçluktur.oçluktanda ileri gider.Elime vericekler bunu ........
böyle .pnelere kendi annesiyle zina yaptıracaksın
Allah bunu yapanı bildiği gibi yapsın..çok pis sövdüm.
nedıyımkı sımdı yanı oglum a.g cocugu senn yanına kalırmı lan bu he kalırmı
bunu yapanlara uygulanabilcek cezalar.
1) Yağsız kazığa oturtacaksın.
2) Tokmakçıları toplicaksın onlar 5er tur geçicek üzerlerinden.
3) Pipilerini asitle eriticeksin.
4) 24 saat boyunca anlına çok yüksekten damla damla su tamlatıcaksın.
5) Bilinen tüm çin işkencelerini uygulayacaksın.
Halâ yeterli gelmedi
İçim kötü oldu benim de detaylı fotoğrafları görünce. Kanunlar bunları yapanlara bir yaptırım uygulamadıkça(özü dilerim para cezası(!) veriyor) bu tür olayların ne sonu gelir ne de bu şerefsizler bulunup cezalandırılır. Bazen diyorum keşke sömürge altında yaşasaydıkta o ülkelerin kanunlarını uygulandığını görebilseydik. Afrika ülkelerinde bile fakir fukara demiyorlar her türlü cezasını veriyorlar kötü muamele gösteren insan demeye utandığım yaratıklara.
allah bildiği gibi yapsın :(
hani site olarak elele verip oraya buraya yardım kampanyası vs bilmemne yapıyoruz ya.yine elele verelim bunu yapan ****** evladını bulalım.
amk cocugunun nası bi iç dünyası varmış bu nedir arkadaş ya Allahından beterini bulsun
Allah islah etsin şerefsiz haysiyetsiz ... Allah ından bulsun
Bunu kimin yaptıgını biliomusunuz sadece fotograflara baktım
postları okumadım
bilen varsa bana
tel adres bişey versin.
hemen
ulan yazık günah ya. gözlerimden yaş geldi fotoğrafları görünce. nasıl insanlık lan bu ? ne zararı vardı hayvancağızın ? ne yaptı bu köpek sana ? bunu nasıl haketti ? O da canlı lan, onun da ruhu var, duyguları var. Allah cezasını verir inşallah.
Akşam akşam siteyi açar açmaz mahfoldum
Şu anda resmen gözlerim dolu sinirden bogazım düğüm düğüm.
Şimdi okudum postları, gerçekten Allah'ım senin cezanı versin şu masum hayvana eziyet etmekten ne anladın ne zevk aldın hain pislik mahluk. Bu yanına kalmaz .................................................. ................................................
vay şerefizler ..........................
Arkadaş nasıl bir şerefsizliktir bu ya.
Allah ıslah etsin, ne diyeyim :mad:
Fotolara bakmak bile istemedim tahimn edebiliyorum yazilanlardan gozumn onune bile getrmk istemiyorum bnmde goldenim var ulan tuyune zarar gelmesin diye bebek gibi bakiyoruz ulan be onun bunun evlatlari ne istediniz zavalli hayvandan hicmi vicdaniniz sizlamadi neyin kafasi neyin ofkesi yazik ayni toplumda belkide hergun yanimzdan geciyo bu sapik saplantili insanlar ayni havayi solumak bile igrenc bu ibn*lerle