Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titriyo ulan Kitapsız ne istedin şu hayvandan sana ne zararı var bunların hepsini diri diri yakıcaksın.
Printable View
Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titriyo ulan Kitapsız ne istedin şu hayvandan sana ne zararı var bunların hepsini diri diri yakıcaksın.
töbe töbe.tam götmüş sahibi.
serefsız o.ç nasıl bı seydır bu .allah belasını versın !!
o.c. tek kelime
nasıl bi ruh hali bunu yapmaya el verir o.çocuğu bunun hesabını nasıl verecek 1gram insanlık olsa bunu yapmazdı bunu yapan insan olamaz böylelerini atacaklar halkın önüne linç edilecek allaha havale ediyorum
hayatımda ilk kez bela okuyorum Allah belasını versin
ya ciddi canım sıkıldı
sohbet bölümüne girmek istemiyorum
nasıl bi karaktersizliktir bu boyle
ne tür bir şerefsiz bunu yapan.elleri kırılsın o.ç nin
allaha havale ediyorum şu hayvanın çektiklerının 100bin katını çeksin inşallah alah çoluğundan çocuğundan çıkartsın diycemde harbiden beddua ederken ben kendimden utandım
Gördükçe halen küfrediyom a.... bebesine yahu :ofk:
Allah ıslah etsin
bunu yapan cani ile aynı şehirde aynı havayı soluduğum için kendimden utanıyorum.
Gün içinde yüzlerce haber izledim ettim, bu kadar etkilenmedim. İçim cız etti yani gerçekten. bende bir köpek sahibiyim.
ve linkteki fotoğraflara baktığımda, bunu yapan Allah'ından bulsun diyorum ve sövüp sayıyorum gerçekten. İnşallah sizinde bir gün böyle ayağınız kesilip kulağınız kesilir. ****** çocuğuuuuu
akşam akşam kan beynime sıçradı vicdansız şerefsiz..
tam saf orosbu cocugu bunu yapan!
bunu yapan insan olamaz ki hayvanın önde gideni hayvan demek bile hayvanlara hakaret.
bunu yapanı şantiyeye atacaksın inşaatçılar tecavüz etsin ibneye, yavşak seni bunu bulup polise vermemek lazım kısa kısas yapmak haktır buna..
****** çocukları işte dicek bişey bulamıyorum başka