User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
101 sonuçtan 96 ile 101 arası

Konu: Subaru Legacy hakkında

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben son depoda yaktığım yakıtı yazdım 29 litre gaz ile 277km yaptım.Rotanın 136 km sı 5 kişi full dolu bayram dönüşü geri yaklaşık 40 kmsi şehir içi geri kalanıda otobanda 120-140 arası hızla seyrederek geldim.Hesaplarıma göre yaklaşk 10 litre isteyenlerle ölçüm yapabiliriz subarudan para filan almıyorum reklam için

Otomatik mevzusunu şöyle açıklayım.Subaru diğer markaların aksine otomatik modellerinde manuele göre daha az yakar çünkü otomatik vitesler normal yol şartlarında yüzde 80 ön yüzde 20 arka şeklinde güç dağıtır.Manueller ise sürekli yüzde 50 dağıtım yapar.Fark bu yüzdendir.

Sürekli 80-90 la giderseniz çok daha az yakar ama ben gidemiyorum.

Eğer geçmişte kullandığınız bi subaru çok yaktıysa, yetkili servis bakımlı olması bişey ifade etmez (benim güvenebileceğim yetkili servis sayısı 2dir geri kalanına güvenmem) o arabada başka bir şey vardır.Şöyle örnek vereyim her 10000 km bakımda boğaz kelebeğini temizlemesi lazım.KEsinlikle orjinal filtre kullanması lazım.Bütün bunları yapmadan çok yakıyor demek doğru olmaz. Bizim aracın boğaz kelebeğini temizlemeyi unutmuştum yaklaşık 30000km olmuş en son temizlediğimden beri bu sırada yakıtın 14-15 litrelerde gezdiğini gördüm.Normal bakımını yapıp orjinal filtresini taktım bi miktar düzeldi ancak boğaz kelebeğini temizledikten sonra bu rakamlara düştü.
    http://www.subaruclubtr.com/623/suba...r-yakiyor/640/

buradan değişik modellerin yakıtı hakkında kullanıcılarından bilgi edinebilirsiniz

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2006 kasa yane suanki baktığınız kasa legacy vardı bende memnundum lpg takıldı 230.000 de fılan motor bitti sonra daha takmadım lpg ama konfor olsun gıdısı fılan herseyi on numara araç ama satarken biraz sıkıntılı bir araç ben satarken ilk 20.000 den actım 2 3 hafta bekledim arayan olmadı 18.000 yazdım gunde 3 4 kısı arıyordu ama seni hiç uzmez bunu bil yeter

Hayırlı Olsun Şimdiden

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru formunda yazan değerler gerçekmidir yaa, öyle şehir içi 25 kuruşlar bana çok inandırıcı gelmiyor açıkcası.sonucta 2.0 4 çeker araç bu.burda iş arkadaşım 1.6 otomatık honda civic ile 23-25 kuruş yakıyor çünkü.eğer öyleyse hemen alayım bi forester.
    BaYTaR MURO

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde gerçekten bu subaruların parçaları uzun sürede mi geliyor, 2-3 ay parça beklemekten bahsediyorlar
    BaYTaR MURO

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi değerler bu şekilde Parça olarakta sürekli yenilenen parçalarda sıkıntı olmuyor ama bazı özel parçalarda bekleme süresi veriyor yetkili servis.Yetkili servis dışındada bazı kaynaklardan bulunabiliyor.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subaru formunda yazan değerler gerçekmidir yaa, öyle şehir içi 25 kuruşlar bana çok inandırıcı gelmiyor açıkcası.sonucta 2.0 4 çeker araç bu.burda iş arkadaşım 1.6 otomatık honda civic ile 23-25 kuruş yakıyor çünkü.eğer öyleyse hemen alayım bi forester.
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde gerçekten bu subaruların parçaları uzun sürede mi geliyor, 2-3 ay parça beklemekten bahsediyorlar
    Sayın Baytar Murat Bey,

2003 blobeye STI ile izmir-bodrum arası 39 kuruş yaktım. 7.700 km yolda tükettiğim benzin (ş.içi ş.dışı karışık) yaklaşık 4.000 TL idi.

Sen de biliyorsun ki tüketim aracı nasıl kullandığın ile alakalı. Japonyadan arka amortisör getirttim yaklaşık 3 hafta sonra elimdeydi.

Temiz ve bakımlı bir Subaru adamı üzmez, 3'e 5'e bakma temizini al diye nacizane tavsiye verebilirim. hayırlısı olsun...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)