sabuncu beli intihar olabilir.
beyler ciddi anlamda saat 3 e kadar ince ince devam eder ama izmirde saat 3 ten sonra gidiyo.
sabuncu beli intihar olabilir.
beyler ciddi anlamda saat 3 e kadar ince ince devam eder ama izmirde saat 3 ten sonra gidiyo.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
12 de beklenen.
15 de beklenen
18 de beklenen
21 de beklenen
http://poseidon.hcmr.gr/images/meteo...ow12020221.png
arkadaslar sabuncubeli hakkında bılgısı olan varmı... bugun cbu de sınavım var![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
sabuncu beline önem veriyolar ya sıkıntı yoktur bıde zaten agır araclar genelde gectıgı ıcın kalmıyor bısey. eskısı gıbı degıll
manisa sanayide suan dogru duzgun calısan yokpatronundan ıscısıne herkez kartopu oynuyor
gormemıs ınsanın halı boyle oluyor
Karşıyaka klise sokağında nerdeyse arabaların üstünde kar kalmadı savaş yüzünden![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
sabuncubeline zincirsiz araçlara izin vermiyorlar şuanda
sanayide işim vardı ortalık bomboş bakir sokaklar vardı özlemişiz karı yaa 2haftadır koyulan videolara özeniyorduk sonunda gerçekleştirebildik![]()
eskişehir fena ya. kuzen orda benim. -17 de sınava gitmiş. tercihlere yazdığım güne lanet ediyorum diyodu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)