ex için okadar para bana mantıklı gelmedi. o paraya manuel sedan si alınabilir. bu arada integraya ne oldu?
Printable View
ex için okadar para bana mantıklı gelmedi. o paraya manuel sedan si alınabilir. bu arada integraya ne oldu?
si dururken ex almam aynı paralara ben olsam
bence si daha mantıklı, ex in tek güzelliği manuel olması ve rengi :)
bence gidip 1994 model accord alın. sunroof,klima ,abs ,ısıtmalı ayna, elektrikli ayna&4cam oto. ben aldım pişman değilim. parça fiyatları civicle aynı , motor f20b vs. vs.
http://rickrhd.files.wordpress.com/2...352vnyouxl.jpg
ben avatara bakınca aldınız şimdi vazgeçiyorsunuz sandım. :) ayırdığınız bütçe stock sedan bir si için gayet uygun bence. geçtiğimiz yaz peşinden koştuğum ama ablamızın inatla satmadığı bir si vardı. duydum ki satmaya karar vermişler ama benim şu an alacak durumum yok. bu akşam uğrayıp istediği fiyatı ve km detayını öğrenip bilgileri pm atmaya çalışırım. araç sedan lacivert ve 5 ay öncesine kadar 130 km deydi. :) araç istanbul etilerde.
si komple boyalı gibi gözüküyor, eğer ağır kazası yoksa si alın derim,
ex in rengi güzel ama ileride si yi daha koaly elden çıkarırsınız :)
sokak aralarındaki jant satan dükkanlar hariç seçkin yerlerde baya model mevcut :) tavsiye ederim.
2. benım gozume daha guzel geldı
Valla bencede Accord,Vectra B ve ya Primera bak Kerem abi.
Honda Accord 2.0 EX 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 48698677
İyi bi pazarlıkla bu da alınabilir
Honda Civic 1.6i LS Euro Civic 1997 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 71285181
Kerem abi hayirlisi olsin insallah ama si varkende ne bilim ex alinmaz hani;)
Abi bence SI al hem araç çok temiz duruyor.Ama kara sana bağlı
abi bence ex biraz eski kalabilir, hem fazla uğraşmak istemiyorsun arabayla hem de enjeksiyona çevirmek falan bulaşma bence ya si al ya da accordları düşün...
tabi si bence daha hızlı satabilirsin yeri gelince hızlı elden çıkarmak istediğinde accord biraz daha zor satılabilir.