Abi kırmızıda diretme, git bitane teg al bence.
Eğer dediğin fiyatlara sedan sunrooflu klimalı si bulabilirsen onu al değişiklik için.
Printable View
Abi kırmızıda diretme, git bitane teg al bence.
Eğer dediğin fiyatlara sedan sunrooflu klimalı si bulabilirsen onu al değişiklik için.
Abi bence beyaz Si ı al derim Si varken Ex e binmek bence saçma olur :)
kullananlar kızmasında bu arabalara bu paralar günah yau,5000 lere eflerin yüzüne bakmıyoduk yau..ha accord ve sınıfı ok ama teknolojiden nasibini almamış ex falan evlat acısı..yeşil corsa al bin huzur bul.
İlla manuel olsun diye takıntım yok... Otomatikte olsa olur.
2. sinin rengi ve duruşu daha iyi.
Sattığım EX sedan da beyaz olduğundanmıdır bilmiyorum ama Beyaza
bende ısınamadım bi türlü ya.... Yapılınca eliyüzü toparlanır mı acaba ?
EX nedir ya Sİ varken :)
usta hemen sana küçük bir açıklama yapayım detaylı bende nigde deki Sİ yi almayı düşünüyordum hesap kitap yaptım cebimdeki para kurtarmadı.
şimdi manuel sanzıman 500-750 tl arasında düzgünu
bir kadrana ihtiyacın var 250 tl
pedallara ihtiyacın var 250 tl
tabi hidrolık debriyaj setide lazım 150 tl
üzerinden cıkıcak baskı balata nasıl olur bilmem değişme durumuda olabilir 300 tl de o
vites kolları lazım fiyatını tahmını 200 tl olsa
birde beyıne ihtiyacın var 250 tl de o
manuele geçme işi 1500 -1750 falan tutar işçilikle tabi parçalrın fiyatları tahmını daha ucuzada bulabilirsin hediye edende olur belki
üzerinden cıkan sanzımanı 1000 tl ye rahat satarsın normalde dışarda 1500 çıkmacılar hemen alır diye düşünüyorum senın cebinden 11000 + 1000 tl 12000 bın cıkar ama suan klimalı sanruflu beyaz kpglı çok buyuk kazasızı yoksa rahat 14 15 lere satarsın yapıldıgında bakımınıda yaptın mı hem keyifle biner hemde satılır...
abi otomatik teg ler iyi oluyor.renge takılmadan güzel bir tane bulunabilir bence.manuele oranla daha az hırpalanmış oluyorlar.renk illa kırmızı olacaksa fiyat farkına kaplama yapılabilir :)
Örneğin ;
Honda Integra 1.8 1991 Model 9.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65807882
Honda Integra 1.8 1991 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68117952
Abi bu 2 seçenek arasında ben EX'i seçerdim.
Enjeksiyona geçicem diyorsun madem.
Çünkü otomatik arabalara her zaman soğuk kalmışımdır ben.
Bence tercihin EX'ten olsn, çokta diri duruyor.
yesıl teg fena durmuyo aslında ama ıkı secım arası ıse si daha iyi gibi
Honda Integra 1.8 1992 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 70889736
Bence sana en uygunu bu Kerem abi jantlar sac spoonları hemen takarsın km düşük lpg yok fiyatta istediğin aralıklarda 92 model:D
beyaz Si çok güzel duruyor , si otomatik ama sorun değil diyorsun alınır :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...t-kirmizi.html
Yeni eklendi güzel duruyor, görmemişsinizdir diye ekleyeyim dedim.
Beyaz si bencede daha mantıklı abi. Tek sorunu otomatik olması ama bence değer.