aynen böyle bir güzelliği hiç bir e46 ya cabrio olmadığı sürece değişmem ..
http://desmond.imageshack.us/Himg207...jpg&res=medium
Printable View
aynen böyle bir güzelliği hiç bir e46 ya cabrio olmadığı sürece değişmem ..
http://desmond.imageshack.us/Himg207...jpg&res=medium
ben çok uğraştım e46ci alıcam diye ama bulamadım 35lere çok güzel arabalar buldum aslında ama yetişemedim satıldılar vs.. şuan da bakındım biraz 40 civarında işe yarar arabalar.. olmayanlar da zaten masraf ettiricek yine 40a gelicek..
e36 nın en yenisi 13 yaşında bunu da düşünürsek güzelini bulmak iyice zor.. şuan e46 alıcak olsam 2002 model üzeri makyajlı kasa sedanlara bakardım sorunsuzluk açısından..
illa ikisi arasında bi tercih yapıcaksak önce e46 sonra e36 bakardım tabi.. kolay gelsin zor iş..
aynen e36ya karar kıldım zaten e46 bakmıyorum masraflıda olsa e36 bide cabrionun tadını almak istiyorum :D
aynen abi hiç bu kadar zorlanmadım yav herkes aynı şeyi söylüyor çok sakat iş diye o yüzden sabırlı davran acele etme diyolar ondan iyice araştırıyorum bakalım e46yı siliyorum artık kafamdan e36 yı karar kıldım
18 tuş yol bilgisayarıydı, ısıtmalı koltukdu filan hepsini boşver. Alacağın araba düzgün kondüsyonda olsun öncelikle. Almayı düşündüğün arabanın en yenisi 12 yaşında olacak ona göre düşün.
Cabrio alacaksan elektrikli tente (zamanında manuel tenteli görmüştüm bir tane) ve klima varsa gerisini boşver, yeterki yüksek kondüsyonda olsun. E36 alacaksan tercihin mutlaka manuel vitesten yana olsun. Tenteye çok dikkat et. Tente orjinal olmalı, sonradan döşemeci işi olmamalı. Arka plastik cam orjinal olsun mutlaka, sonradan yapma çadırcı işi olmasın.
E46 coupé'yi manuel vitesle çok zor bulursun satılanların hemen hepsi steptronic vitesle satıldı. Sanıldığının aksine steptronic vites kutusu arıza çıkarmaz, yeterki araba gerçekte 400.000 km'yi geçmiş ama odometresinde 120.000 yazan bir otomobil olmasın. Zaten aracı alırken gösterdiğiniz usta steptronic şanzumanın açılıp açılmadığını anlar, açılmışsa zaten boşver.
yani arabanın kasası düzgün olsun gerisini boşver
abi işi bilmeyenden araba alma çok sıkıntı çekersin bak biz o hatayı 1 defa yapıp e36'ya bir e36 parası harcadık ve zor sattık
e36 m paketin orjinalliği ön tampon içindeki hava kanalları
arka tampon sadece difüzör değil komple m arka tampon olmalı
yan marşpiyer çıtalar çıtalardaki m logolar
arabayı alırken şasi numarasını özellikle son 7 hanesini yazın bir kenara bakalım donanım listesine
bence cabrionun olmazsa olmazı sineklik abi çok güzel oluyor ya :D
peki bütçen nedir çevremizden bakalım bizde
abi e46 için 35 felan ayırmıştım herkes yaklaşma dedi o yüzden kesin karar kıldım artık 28 e kadar e36 cabrio bakıyorum sahibindendekilerin alayına baktım birine haftasonu gidicem bakmaya iki tane daha var olur gözle baktığım bmwci bi abim var oda bulamazsak gümrükte ihaleye felan gireriz temiz felan ayarlarız dedi ama bakalım sabırlı davranmaya çalışıyorum
e36 cabrioda alabiliyorsan 3.20 yerine 3.28 al derim
e36 cabrio alıcaksan minimum 3.25 almanı öneririm 3.20 ler için yürümüyo çok yakıyor diolar agırlıktan dolayı.Ben yeni her zaman yenidir mantığı ıle E 46 almanı öneririm
e46ci derim.hem daha yeni model, hem daha güzel kasa, hem de daha iyi teknoloji...
önceliğim 3.28 hocam zaten ama az var temiz olmasına bakıyorum temiz bulursam 320de olur
eser abi e46nın temizleri 40 liralarda o kadar çıkamam bende o yüzden cabrio e36 bakıyorum ondada önceliğim 328 320ler coupelere göre çok yakıyomuş cabrioda takla barları var diye çok ağır kalıyomuş 328ler de aynı yakıyormuş zaten o yüzden benimde önceliğim 328
E36 cabrio kesınlıkle
BMW 3 Serisi 3.20i 1997 Model 36.320 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 67026762
dusunursen guzel bır rakama alırız
Bence e36 Cabrio almalısın. Ama kesinlikle extrem renkler olmalı. Sarı,kırmızı,estoril,avus gibi. Ayrıca Fb. çıkışı mtechnic ve yarı otomatik tanteli almaya çalış. En sorunsuzu yarı otomatik olanlardır. 328 olursa daha iyi olur 320 performans olarak üzer sonuçta 1.5 tona yakın bi araba. Gerçi cabrioyla roll lara felan çıkacağını zannetmiyorum.cabrio aldığında üstü açıp windshot'unu takıp en sağdan park sis geziceksin muhtemelen (:. (En azından ben öyle yapıyodum). Düşündüğün arabaların linklerini burada paylaşırsan yorumlanır. Hayırlısı olsun.
aman diyim 20 cabrio alıp sonradan pişman olanlar kervanına katılma sende cabrio alacaksan min.25 alacaksın
yakın bir arkadaşımda 20 cabrio vardı araba resmen yürümüyordu yürümediği gibide sarfiyatı fazla idi satmak içinse yaklaşık 7-8 ay uğraştı
e46derim sonucta daha yeni teknoloji
Bende e46 diyorum. E36 almaktansa yeni görünümlü yeni teknolojili E46 almak daha mantıklı. 2002-2005 model arası coupe olmasada uygun fiyatlara güzel e46lar var. Kesinlikle E46 almalısın. Eger arac cok hor kullanılmamışsa başını ağırtmaz emin olabilirsin :)
96 cabrıo var orjınal sarı ful+ful 4 başlık 18tuş recaro rollbar vs. harptoplı 30 lira
Yüksek kondüsyondan kastım arabanın ağır kazalı olmaması, orası burası kurcalanmamış olması, sonradan ilaveler yapılmış yada yapılmış çıkarılmış olmaması gibisinden şeylerdir. 328i çok zor bulursun, cabrio olarak Türkiye'de %90ı 2.0 motorla 320i olarak satıldı. Geri kalan %10'da M3 ve 328i'dir. Borusan çıkışlı 318i cabrio hiç duymadım zaten. %10'luk dilimde de ağırlık M3'tür. Piyasadaki 328i'lerin epeycesi sonradan 328i'ye çevirme ve hepsinden uzak dur. M paket diye hatta orjinal M paket diye satılanların hemen hepsi sonradan uydur kaydır şekilde M paket görünümü verilmiş arabalar, M olmasın standart olsun, sorun değil.
Gümrükten araba çekme olayınıysa tamamen unut. En iyisi deneyerek detaylı inceleyerek almak. Gümrükten alacağının ne çıkacağı belirsiz, almadan önce değil deneme, arabayı çalıştırma imkanın bile yok, o iş tam bir kumardır. Zaten aldıktan sonrada bürokratik işlemlerinden bıkarsın. Oraya para yatır, buraya evrak imzalattır vs. Trafiğe çıkarmasıysa ayrı dert, muayeneye sok, yola elverişlilik belgesi al, arabaya trafik şubeden şasiye motora numara vurdur, sonrasında ilerde satarken bile dert yani.
Dediğim gibi araba iyi durumda olsun, 320i olsun, manuel vites olsun. Elektrikli tente ve klima olsun yeter zaten gerisini boşver olsada olur olmasada. Daha önce yazdığım gibi tente mutlaka ama mutlaka orjinal olmalı, tentenin arka mika camı orjinal olmalı (arka camın Borusan fiyatı 410 Avro + KDV), kamyon çadırı imal edenlerin yaptıklarından olmamalı.
http://www.youtube.com/watch?v=OzfUTE1ekjs
bombayı atıp kaçıyorum bu arabaya binilmez mi yav?
bmw kasalarının parçası en bol ve en ucuz olan kasası e36 dır. bu yüzden e36 candır.
abi kararım kesinleştirdim cabrio alıcam zaten e46 düşünmüyorum he kupon araç denk gelir belki o zaman bakarım ama şimdilik e36dan yanayım azda buna bineyim.
aynen abi duydum o muhabbeti herkes sölüyo 25 ler28 ler daha az yakıyomuş 20lere göre ondan önceliğim 25 28 zaten ama onlardada orjinal olmasına dikkat et diyolar sonadan çevirme olmasın diyolar
tamam abi çok saolasın dikkate aldım dediklerimi sahibindendeki bütün ilanları baktım iki üç tane 328 denk geldi şimdi bunlar sonadanmı yaklaşmamı diyosun
Arkadaşım bende 2002-2004 arası 325 ci arıyordum çok uzun süre araştırmalar sonucu beklentiler önemli tabiii performans acısından Çok komforlu ve havalı bir araba ama eksilerini bildiğim kadarıyla yazayım çünkü kredi çekip almayı düşünüyorsun Eğer BMW alıcaksan bence biraz elinin rahat olması lazım çünkü
1- Servis ve parça pahalı ne olursa olsun 10 - 12 yaşında araba alıcaksın derdi illaki olucak...bana ufak tefek masraf 400-500 e çıkarsın dediler.....
2- 11-14 lt yakıyor bu en büyük eksisi bence bu daha az yakıp daha havalı ve ii giden makinalar var o paralara..... kişisel fikrim...
Hayırlısı olsun...
valla abi yakıt konusunda 600 ye kadar yolu var km sorun değil benim için gtidan alışığım masrafada gelince isterse 1000 tl olsun ama yaptığıma değsin bir kere yaptınmı kalıcı olsun her hafta tamircide geçirmiyim günümü oda önemli deil yani dediğin makinalar neler abi daha iyi giden
Bencede acele etme arkadaşım çünkü hem motora hemde başka yerlerinede ii baktırman gereken bir araba bakıyorsun şansın bol olsun inşallah brandası mekanızması motoru kasası derken valla çıldırmayasın :)) hayırlısı olsun ...