User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: E36 cabrio mu E46 ci mi yardım

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence e36 Cabrio almalısın. Ama kesinlikle extrem renkler olmalı. Sarı,kırmızı,estoril,avus gibi. Ayrıca Fb. çıkışı mtechnic ve yarı otomatik tanteli almaya çalış. En sorunsuzu yarı otomatik olanlardır. 328 olursa daha iyi olur 320 performans olarak üzer sonuçta 1.5 tona yakın bi araba. Gerçi cabrioyla roll lara felan çıkacağını zannetmiyorum.cabrio aldığında üstü açıp windshot'unu takıp en sağdan park sis geziceksin muhtemelen (:. (En azından ben öyle yapıyodum). Düşündüğün arabaların linklerini burada paylaşırsan yorumlanır. Hayırlısı olsun.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman diyim 20 cabrio alıp sonradan pişman olanlar kervanına katılma sende cabrio alacaksan min.25 alacaksın

yakın bir arkadaşımda 20 cabrio vardı araba resmen yürümüyordu yürümediği gibide sarfiyatı fazla idi satmak içinse yaklaşık 7-8 ay uğraştı
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reDevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cabrioya o kadar çıkamam abi aşar beni
    30bin alacagımız rakam düz vites tentesi yeni kilitli difransiyel xyz coilover vs araba en dolusu

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46derim sonucta daha yeni teknoloji
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende e46 diyorum. E36 almaktansa yeni görünümlü yeni teknolojili E46 almak daha mantıklı. 2002-2005 model arası coupe olmasada uygun fiyatlara güzel e46lar var. Kesinlikle E46 almalısın. Eger arac cok hor kullanılmamışsa başını ağırtmaz emin olabilirsin

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96 cabrıo var orjınal sarı ful+ful 4 başlık 18tuş recaro rollbar vs. harptoplı 30 lira

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek kondüsyondan kastım arabanın ağır kazalı olmaması, orası burası kurcalanmamış olması, sonradan ilaveler yapılmış yada yapılmış çıkarılmış olmaması gibisinden şeylerdir. 328i çok zor bulursun, cabrio olarak Türkiye'de %90ı 2.0 motorla 320i olarak satıldı. Geri kalan %10'da M3 ve 328i'dir. Borusan çıkışlı 318i cabrio hiç duymadım zaten. %10'luk dilimde de ağırlık M3'tür. Piyasadaki 328i'lerin epeycesi sonradan 328i'ye çevirme ve hepsinden uzak dur. M paket diye hatta orjinal M paket diye satılanların hemen hepsi sonradan uydur kaydır şekilde M paket görünümü verilmiş arabalar, M olmasın standart olsun, sorun değil.
    Gümrükten araba çekme olayınıysa tamamen unut. En iyisi deneyerek detaylı inceleyerek almak. Gümrükten alacağının ne çıkacağı belirsiz, almadan önce değil deneme, arabayı çalıştırma imkanın bile yok, o iş tam bir kumardır. Zaten aldıktan sonrada bürokratik işlemlerinden bıkarsın. Oraya para yatır, buraya evrak imzalattır vs. Trafiğe çıkarmasıysa ayrı dert, muayeneye sok, yola elverişlilik belgesi al, arabaya trafik şubeden şasiye motora numara vurdur, sonrasında ilerde satarken bile dert yani.
    Dediğim gibi araba iyi durumda olsun, 320i olsun, manuel vites olsun. Elektrikli tente ve klima olsun yeter zaten gerisini boşver olsada olur olmasada. Daha önce yazdığım gibi tente mutlaka ama mutlaka orjinal olmalı, tentenin arka mika camı orjinal olmalı (arka camın Borusan fiyatı 410 Avro + KDV), kamyon çadırı imal edenlerin yaptıklarından olmamalı.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=OzfUTE1ekjs
    bombayı atıp kaçıyorum bu arabaya binilmez mi yav?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw kasalarının parçası en bol ve en ucuz olan kasası e36 dır. bu yüzden e36 candır.

reDevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence e36 Cabrio almalısın. Ama kesinlikle extrem renkler olmalı. Sarı,kırmızı,estoril,avus gibi. Ayrıca Fb. çıkışı mtechnic ve yarı otomatik tanteli almaya çalış. En sorunsuzu yarı otomatik olanlardır. 328 olursa daha iyi olur 320 performans olarak üzer sonuçta 1.5 tona yakın bi araba. Gerçi cabrioyla roll lara felan çıkacağını zannetmiyorum.cabrio aldığında üstü açıp windshot'unu takıp en sağdan park sis geziceksin muhtemelen (:. (En azından ben öyle yapıyodum). Düşündüğün arabaların linklerini burada paylaşırsan yorumlanır. Hayırlısı olsun.
    abi kararım kesinleştirdim cabrio alıcam zaten e46 düşünmüyorum he kupon araç denk gelir belki o zaman bakarım ama şimdilik e36dan yanayım azda buna bineyim.
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman diyim 20 cabrio alıp sonradan pişman olanlar kervanına katılma sende cabrio alacaksan min.25 alacaksın
    yakın bir arkadaşımda 20 cabrio vardı araba resmen yürümüyordu yürümediği gibide sarfiyatı fazla idi satmak içinse yaklaşık 7-8 ay uğraştı
    aynen abi duydum o muhabbeti herkes sölüyo 25 ler28 ler daha az yakıyomuş 20lere göre ondan önceliğim 25 28 zaten ama onlardada orjinal olmasına dikkat et diyolar sonadan çevirme olmasın diyolar
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek kondüsyondan kastım arabanın ağır kazalı olmaması, orası burası kurcalanmamış olması, sonradan ilaveler yapılmış yada yapılmış çıkarılmış olmaması gibisinden şeylerdir. 328i çok zor bulursun, cabrio olarak Türkiye'de %90ı 2.0 motorla 320i olarak satıldı. Geri kalan %10'da M3 ve 328i'dir. Borusan çıkışlı 318i cabrio hiç duymadım zaten. %10'luk dilimde de ağırlık M3'tür. Piyasadaki 328i'lerin epeycesi sonradan 328i'ye çevirme ve hepsinden uzak dur. M paket diye hatta orjinal M paket diye satılanların hemen hepsi sonradan uydur kaydır şekilde M paket görünümü verilmiş arabalar, M olmasın standart olsun, sorun değil.
    Gümrükten araba çekme olayınıysa tamamen unut. En iyisi deneyerek detaylı inceleyerek almak. Gümrükten alacağının ne çıkacağı belirsiz, almadan önce değil deneme, arabayı çalıştırma imkanın bile yok, o iş tam bir kumardır. Zaten aldıktan sonrada bürokratik işlemlerinden bıkarsın. Oraya para yatır, buraya evrak imzalattır vs. Trafiğe çıkarmasıysa ayrı dert, muayeneye sok, yola elverişlilik belgesi al, arabaya trafik şubeden şasiye motora numara vurdur, sonrasında ilerde satarken bile dert yani.
    Dediğim gibi araba iyi durumda olsun, 320i olsun, manuel vites olsun. Elektrikli tente ve klima olsun yeter zaten gerisini boşver olsada olur olmasada. Daha önce yazdığım gibi tente mutlaka ama mutlaka orjinal olmalı, tentenin arka mika camı orjinal olmalı (arka camın Borusan fiyatı 410 Avro + KDV), kamyon çadırı imal edenlerin yaptıklarından olmamalı.
    tamam abi çok saolasın dikkate aldım dediklerimi sahibindendeki bütün ilanları baktım iki üç tane 328 denk geldi şimdi bunlar sonadanmı yaklaşmamı diyosun
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

besyoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hayırlısı Olsun...

Arkadaşım bende 2002-2004 arası 325 ci arıyordum çok uzun süre araştırmalar sonucu beklentiler önemli tabiii performans acısından Çok komforlu ve havalı bir araba ama eksilerini bildiğim kadarıyla yazayım çünkü kredi çekip almayı düşünüyorsun Eğer BMW alıcaksan bence biraz elinin rahat olması lazım çünkü
    1- Servis ve parça pahalı ne olursa olsun 10 - 12 yaşında araba alıcaksın derdi illaki olucak...bana ufak tefek masraf 400-500 e çıkarsın dediler.....
    2- 11-14 lt yakıyor bu en büyük eksisi bence bu daha az yakıp daha havalı ve ii giden makinalar var o paralara..... kişisel fikrim...
    Hayırlısı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besyoali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bende 2002-2004 arası 325 ci arıyordum çok uzun süre araştırmalar sonucu beklentiler önemli tabiii performans acısından Çok komforlu ve havalı bir araba ama eksilerini bildiğim kadarıyla yazayım çünkü kredi çekip almayı düşünüyorsun Eğer BMW alıcaksan bence biraz elinin rahat olması lazım çünkü
    1- Servis ve parça pahalı ne olursa olsun 10 - 12 yaşında araba alıcaksın derdi illaki olucak...bana ufak tefek masraf 400-500 e çıkarsın dediler.....
    2- 11-14 lt yakıyor bu en büyük eksisi bence bu daha az yakıp daha havalı ve ii giden makinalar var o paralara..... kişisel fikrim...
    Hayırlısı olsun...
    valla abi yakıt konusunda 600 ye kadar yolu var km sorun değil benim için gtidan alışığım masrafada gelince isterse 1000 tl olsun ama yaptığıma değsin bir kere yaptınmı kalıcı olsun her hafta tamircide geçirmiyim günümü oda önemli deil yani dediğin makinalar neler abi daha iyi giden
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reDevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla abi yakıt konusunda 600 ye kadar yolu var km sorun değil benim için gtidan alışığım masrafada gelince isterse 1000 tl olsun ama yaptığıma değsin bir kere yaptınmı kalıcı olsun her hafta tamircide geçirmiyim günümü oda önemli deil yani dediğin makinalar neler abi daha iyi giden
    CTR mesela 38-41 arası ii bir CTR bence bu arada bir kere masrafı yaparım arkama bakmam konusunda haklısın işini bilen ii bir ustayla BMW arkana bakmazsın konfor ve güvenlik cabası tabiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besyoali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CTR mesela 38-41 arası ii bir CTR bence bu arada bir kere masrafı yaparım arkama bakmam konusunda haklısın işini bilen ii bir ustayla BMW arkana bakmazsın konfor ve güvenlik cabası tabiii
    38 lere kadar çıkamam abi zaten ondan e36 cabrio bakıyorum ama herkes çok sabır isteyen zor bi iş olduğunu sölüyo o yüzden hiç acele etmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede acele etme arkadaşım çünkü hem motora hemde başka yerlerinede ii baktırman gereken bir araba bakıyorsun şansın bol olsun inşallah brandası mekanızması motoru kasası derken valla çıldırmayasın ) hayırlısı olsun ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)