samsung galaxi s2 plus öneririm son nokta diyorlar![]()
samsung galaxi s2 plus öneririm son nokta diyorlar![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
HTC sensation eşime almıştım 5 ay önce 1100 tl kaçak fiyatı hala aynı sanırım bende HTC EVO 3D var ikiside hemen hemen aynı sadece sensation kamerası video çekimi çok iyi EVO biraz resim video kalitesi düşük telefonların tek kötü yanı ikisininde şarı 1 gün gidiyo ama telefonlar çok güzel .market bedava yüzlerce şeyi indirebiliyorsun.
Desire s telefonum var custom rom yükledim bi tane her şeyden memnunum ama mesaj yazarken ki tuş sesi ve ekran kilitliyken mesaj gelince ekranın değişmemesi gibi sorunlar var bana güzel bi rom önerecek var mı ? sense 3.5 2.3.5 olsun yeni iyidir
[INDEX][02 FEB 12] ROMS/RECOVERY/ROOT/HBOOT/RADIOS/TWEAKS/GUIDES/etc - xda-developers
buraya baktım ama yabancı dil olmadığından hangisi stabil hangisi çok övgü almış anlayamadım
desire hd kullanıyorum gerçekten çok hızlı telefonun daha bırak takılmasını duraksadığını görmedim foto konusunda ışık ayarlanırsa gayet güzel hd video çekmeside cabası tek sıkıntısı şarjı çabuk bitiyor
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Bilgiler için teşekkürler.. Haftasonu bir bakayım şu işe![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
xda-developers'ı günün her saati takip ediyorum nerdeyse çünkü HTC HD2 gibi harika bir telefona sahibim... Nand olarak kullanıyorum. Yani direk Android olarak. Şu an en son sürümü mevcut. 2.3.7 idi sanırım
Dorimanx Rom ve kerneli tavsiye ederim. CPU Overlock'lu ve full düzeltmeler ile geliyor. Haftada 1-2 kez güncelleniyor. Sadece bir kere uçtu telefonum onda da sorunu baştan sıfır yükleme yaptıktan sonra aklıma geldi. Data partition'ı uçtu telefon donup ben pili söktüğümde.
Yorumlar beni HTC'ye daha da ısıttı
Dün İzmit'de ne kadar HTC satma ihtimali olan yer varsa gezdim, teşhirde pek az model var malesef.. Evo 3d 'ye baktım, benim istediğim ebatlardan biraz büyük geldi.. Bir de 3d kamera olayı sahibini şaşı yapmaktan başka işe yarar mı bilemedim. 3-4 sene sonra mutlaka iyisini yaparlar ama, şu anda oda büyüklüğünde inşa edilmiş ilk hesap makinesinden daha iyi durumda değil bence
Tabi oğlum, S2 bi kere.. Ne olacaktı başka.. 5 silindir![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bugun desire hd ye android rev 6.3.1 rom yukledim telefon ucuyor resmen sarjida super oldu bayadir netdeyim cok az sarj yiyo tel su an + ram kullanimida onceki romda 140 mb free ram kaliyordu simdi 250 300 lerde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)