RS iyidir.Düzgün bakılırsa sahibini üzmez.Yol tutuşu,frenajı standart parçalarıyla bile gayet yeterlidir.Fiyatıda gayet makul seviyelerde.
Printable View
RS iyidir.Düzgün bakılırsa sahibini üzmez.Yol tutuşu,frenajı standart parçalarıyla bile gayet yeterlidir.Fiyatıda gayet makul seviyelerde.
aslında biraz kasıp ep3 al dicemde fiyatlar 50 bin tl ye yaklaştı :) ama biraz daha geç kalırsan 70 bin civarı olacak hiç alamican :)
Pist gibi niyet varsa Fiesta ST yabana atılmaz
std olarak dahi çok üst seviye yol tutuşa sahiptir ki bu işin daha modifiye kısmı var..
+ Bir milyon
kabul ford fanatiğiyim ama fiesta ciddi stock haliyle kendi sınıfnın en iyi yol tutanı. konu yol tutma konusunda iyi bir firma ford ..Coil+brıdgestone s001 lastikle çok iyi şeyler yapılabilir.Heleki buna bushing kit kule gergisi vs eklenirse virajda harikalar yaratabilirsiniz.
aradığınız kriterler için fiesta st iyidir direksiyon tepkileri yol tutuşu canlılığı bakımından.ama tam bir hot hatch arıyorsanız clio rs'ten daha iyisini bulamazsınız...
abi yanlama falan diyosan 3.23 ti . hem ucuzda 170 ps 2.5 motor . sahibindende bitane var 17.5 . bence bayadır da duruyo paraya ihtiyacı varsa 16 ya bile alınabılır cunku satılmıyor
Pist içinse pistte benim arabayla sana bi taxi drive yaptırayım abi :) Standart clio ile aynı değil ama limitlerini görürsün aracın.:)
üstad o parayı senin arabana yatırsan :D ?.. k20 manuel şanzuman+k20 kapak ve k26 stroker kit.. kpro, 12.5cr, hafif kol, stage 2-3 egzantirik, skunk emme yada direk itb.. header vs vs.. 300+ hp ve 2600cc nin verecği tork :D birde aracı hafiflettinmi ..... .. para kalırsa yol tutuş için birşeyler yaparsın oy oy diyorum :D :D
Accorda yazik olur o islemleri yapmak.
Fiesta ST bu modifikasyonlari yapmanin maliyeti nedir?
18-19 a iyi giden Rs alinabiliyor, o yuzden daha bilindik die aklim oraya gidio.
Can senin araban ayri bisi, yanilirim ona binersem :)
s13 :soru:
öncelikli olarak mk2 rs, sonra 206 rc sonrada mk1 rs derim. mk1 alıcaksan selçuğun rs i kaçırma bence hocam.
10k Tl ler civari SFI Astra da alip yuklemwk fikirler arasinda. Parcasi ucuz, modu kollay
clio rs iyidir ama fiesta st varken mk1 rs de alınmaz..
mk2 deseniz bu sefer de muadil yaş ve km'lerde clio yine daha pahalı olur..
bence fiesta st çok iyi bir tercih olur :)
Bende o paranin accord a harcanmasindan yanayim :)
Cok guclu aile arabasi olabilir konforunu pek bozmadan hacim ve torkun verdigi hisle cok keyifli bir arac olur.
Aracinizin ender olacagi da cabasi
Benim arabada seni yanıltıcak tek şey sequantial olması olur abi:) Koltuktur döşemedir ne var ne yok sök. Coilleri gergileri tak benim araca yaklaşır zaten:) Clio'nun tek kötü noktası ağırlık transferini bozmaya gelmiyor. E30 ruhu var araçta :)
Misal; http://e1202.hizliresim.com/u/5/2gjjq.jpg Bu fotonundevamında topluyorum ama sonraki turda otokros pistine girdim :) Hava 3 dereceydi sanırım :) Lastikleri ısıtamadım bir türlü. Fotoğraf içinde Soner'e tekrardan çok teşekkürler :)
Sequential gerabox da sanırım 6-7 bin TL fiyatı vardı. Daha fazla da olabilir.
Can; peki yuruyende ne var sizin? Yani farkli olan parca ve markalari nedir?
Şanzıman sadev akslar ona uygun daha dayanıklı kalın akslar. kilitli difransiyel var. Süspansiyon olarak Eibach'ın Clio Cup kit'i var. Ön kule gergisi Omp, ama roll cage ise Oreca. Cage çok noktadan bağlı olduğundan gergi görevi görüyor o yüzden söylüyorum.
Standart bi araç için Weitec GT/ Kw/ Bilstein B14 coil kitleri için Ktec racing pist için biçilmiş kaftan demiş
306 sedanda bile araba orjinal yüksekliginde cok rahat viraja giriyodu super yol tutusu var.. ki o paralara giderli bi 306gti senin isteklerini karşılar hem sürüş zevki hem yol tutus hem ciger hepsi var.. donanım olarakta güzel
@ astra ıcın gonderdıgım sıtede hem opel hemde ford ıcın urunler war ordan fıyat lıstesınden karsılastırmada yapabılırsınız...
10k tl alınandan bence hayır çıkmaz temizini bulmak lazım.1 sene kadar kullandım motor elektroniği epey problem çıkardı hepsi aynı değil ancak götürdüğüm opel ustalarıda sfi lerin elektronikten çok geldiğini söylemişlerdi.
Siteden serkanokan'ın aracı var clio rs satılıkta ona da bakılabilir.
306gti
clio rs
madem yol tutuş isteniyor.
920kg aslında:) 13 LT benzin ile 931 kg ölçülmüştü araç İstanbul Parkta
Renault Sport | French Clio Cup | Technical Data
Bu arada aynen motor kulağı yok araçta motor aşağıda duruyor. nerde duruyor kaldırıp bakmak lazım :) Fotoğrafını çekerim bi ara :)
Maşallah nerdeyse aynıymış normal clio RS ile cup
farkları say say bitmedi
:)
Clio RS arka koltuklari sokup kullanicam bende. Belki 2 adet spor koltuk koyarim. Bayaca bi kucuk pistte time trial kovalicam. Birde sehir ici eglwnce icin
pist için fiesta st inanılmaz bir araç bence. clio-peugeot yol tutuş olarak bence yaklaşamaz st ye... virajlarda eğer gerçekten hakimseniz öne çıkan tek araç olur bence.
Clio RS değilde Megane RS önereyim ben sana yol tutuşu çok iyi bana göre Tayyardan daha iyi tutunuyor 2.0T 225 hp benim hayalimdeki araç :)
abi biraz daha bütçe çıkabilirsen
kesinlikle cooper s derim ben
Biraz daha para cikarirsam iice culsuz kalcam. Zaten Accorduda yenilicem. Buradaki secimim iyi olursa yavas bir D segmenti alicam. Yoksa gene hizli tek bir sedan bakmak zorundayim
bece clio rs iyi olabilir
abi düşünürsen arkadaşın vti var satıyo konuşuruz uygun bi rakama ayarlarız
Bilgi amaçlı soruyorum biraz konu dışı gibi ama Fiesta ST için söylenen artılar dizel olan ST modeli içinde geçerlimi acaba ?