bence tek dusuncenız clıo rs olmalı onun parcalarına da k-tech racıng fırmasından bakabılırsınız kı hatta kendılerının yaptıgı bır arac war kendı sıtelerınde ordan da parca konusunda aklınızda bır fıkır olusabılır
Printable View
bence tek dusuncenız clıo rs olmalı onun parcalarına da k-tech racıng fırmasından bakabılırsınız kı hatta kendılerının yaptıgı bır arac war kendı sıtelerınde ordan da parca konusunda aklınızda bır fıkır olusabılır
Bakalim, cok guclu aday dedigim gibi. Bilindik ve piyasasi olan arac. 206rc nin yol tutusu hakkinda bilgim yok
Clio RS oneririm bende.. Ciddi keyifli bir arac..
Valla agbi adrenalin dersen aslında arkadan itiş e gec :)
Bmw 3.25i m50 blok turbo ile cok iş yapiliyor :) zevkli oluyor bi ton videosunu izledim
200 sx s14 te alabilirsin virajlarda kötü degil araç dengesiz yanlama yapmaz gaz tepkisini bil yeterki istedigin zamanda yanlaya yanlaya gez ha roll de yaparsin :) düzgün diff oranı vs ile :)
ama illa benim isteklerim olsun dersen direk clio rs
206 rc yi direk sil agbi
gc8 i sattın o ayarda bişeyler arıyorsun... tarkan abi sen daha çok aranırsın söyliyim :D:D:D:D
Sattigima pismanim zaten :)
senin ilacın belli :) artık m power demelisin :) sil diğer düşünceleri aklından abi :)
Almayı düşündüğünüz aracın frenlerinide test edin. Bir CRX'e frenleri ve yol tutturmak için 4000-5000 harcamanız lazım. Şimdi çıkar birileri reçete verir size gerçi 2000 tl lik.
bence corolla 1,8 tsport atmosferik süper makina
Tabiki typer :)
bi crx alınır üstüne bi frenkeştayn k20 yapılır full Adrenalin gezilir :D
abi ufak gelmez dersen gti dusunursen gti'm satilik ilanlarda mevcut gc8 den sonra sarmaz ama speclerinde ufak degisiklikler daha yaparsan tatmin edici olur senin icin :)
bende pişmanım abi ama CVK rs i aldım keyiflı bı arac tavsıye ederım sanada bı rs. dün ilk bındım maslak tarafında bı vıraja gırdım ahmet usta hoopp hopp lan atıcak dedı ve attı :D bı an subaruyla karıstırdım ilk bınıste tepkımesını ve yol tutusunu subaru gıbı beklıyosun ama sonra alısıyosun gayet guzel. 0 - 250 birbuçuk saat :D:D
abi paraya kıyıp volvo s60r yada s40 t5 4wd alsana :D
Volvo S40 2.5 T5 Premium 2005 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 68729773
awd lerde otomatik yokmuş bunu bulabildim :) r paket 300hp yazmış ama r paket benim bildiğim aksesuvardan ibaret, sıyırmış olabilir :)
yanlız araca söyle bir bak abi... sti'dan 10 kat daha konfor ve aksesuvarlı stoc internallerlede 350 400 hp lere kadar gideri var :) alt yapı yürür ford focus la aynı yol tutuşu çok iyidir :) ah bide awd olanı olsa çok iyi olurdu :)
b16 rex sadece lastiği var :)
Hockenheimring Auto Slalom Honda CRX 2006 - YouTube
Hala arayış içindeyim. Bu arada çok mutsuzum çünkü gazlıyamıyorum. Dün Doblonun canını almaya çalıştım :D
mkIII golf gti de olabilir bence alternatifler arasında.
abi b16 crx e ısınamadın sanırım :D
clio rs yada 106 alırdım
İlla ki atmosferik olacaksa Nissan Primera GT (SR20DE)'de geldi aklıma.
corolla t-sport olabilir bence
temiz bir 106 gti seni her türlü tatmin eder reiz ;)
MeganeII RS bulabilirsen abi biraz daha bütçeyi zorlayıp, en güzeli o olacaktır bence.
Beyler s60r kullanmis kimse varmi? Bana hic pist arabasi gibi gelmedi, narin araba gibi. Birde o tur araba icin accorduda satmam lazim. 2 tane d segmenti arabayi napayim :)
20 25 liralara k20 swaplanabiliyor mu ? Eğer oluyorsa ben olsam öyle yapardım :) Hem accordu da satmaya gerek kalmaz :)
Kardesim, accordu 5cm bassaniz? Genis lastik ve spacerda koysaniz. Dogasinda cok iyi yol tutmak yok.
Ben eg kasaya k20 gibi düşünmüştüm ama oda yol tutmıycak tabi :)