bütün kış boyunca 3 kere yıkattım, kirlenmek güzeldir![]()
yağmur yağarken babamın arabayı sabunlayıp yağmurun suyu ıle köpürtüup durulayışını bılıyorum. Ertesı sabah okula gıderken mahalledı her araba benek benek su damlacıklıydı bızım tempra 1 dk once yıkanmış gıbı duruyodu![]()
ya bende boleyım ama kapalı garajda ufo ıle yapırum cıla olayını yoksa pek bı ıse yaramıyo soguk olunca garaj genelde 15 derce falan oluyo ole yapıoyrım![]()
Ankarada araba yikatabilen varmi? Yikama firsati aldim gittigimde yikanan bir arac gozumun onunde dondu vazgectim geri dondum 2 aydir falan yikatmiyorum arabayi.hem kirli daha guzel 4*4![]()
Subaru varken , geçen sene bu zamanlar gece yağmur çiselerken gidip yıkamıştım arkadaşlarda vardı , yağmur çiselediği halde ben kurulamaya çalışıyordum yeter artık deyip bindirmişlerdi arabaya![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
ben bugun yıkattım poorboys attım bı kat.
ama su arabayı adam gıbı yıkayamayan yıkamacılar benı cıleden cıkartıyo ılla gıdıp tabancayı elınden alıp kendım mı yıkıyım onu mu ıstıyolar anlamadım. Atakent/K.çekmece civarında kendıme uygun bı yıkamacı bulmam lazım
.
Yaz kış - kara kış farketmez mınumum haftada bir arabamı iç dış yıkarım siler süpürürüm.Yoksa gece üzerimde stres oluyor.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
valla aldığımdan beri 1 kere bile yıkatmadım 2 ay olmuştur heraldeeski heves kalmadı artık sanırım yağmurda yıkayıp garajda sildiğimi bilirim 206 yı 318i..
yalnız o ev neymiş ya çok başarılı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)