yaw tünay banlanıyo benim nickten bi post atmış.. o 5 gün ban yedi, ben 1 hafta yedim.. içime oturmadı değil söyliyim burdan da![]()
yaw tünay banlanıyo benim nickten bi post atmış.. o 5 gün ban yedi, ben 1 hafta yedim.. içime oturmadı değil söyliyim burdan da![]()
ben resim bölümünde paylaşıyorum bunda garip olan birşey yokki, o kadar zoruna gittiyse şikayet et. sizin gibi banlandım ceza aldım diye aglıcak değilim.
10 tane hayvan konusu var orda sorulsa idi ceza yemezdin demek ki alakasız yerde geçirmişsiniz muhabeti..
bide hayvanlar üzerinde acıtasyon yapmayın komik gözüküyor yok yuva bulmak yok karnı aç..
İnan çok üzüldüm ve agladım banlandım diye sorma) resim bölümde paylasman sorun değil içeriği sorun... içeriği küfür çok merak ettim ceza aldınmı bu paylasımın için ? , bende sohbet bolumunde paylasıyorum , paylaşmıyorum gerçi soru sorana cevap veriyorum daha dogrusu diyelim.. Hayvanlar üzerinden acitasyon yapcak son kişiyim , hayvan korusucusuyum , aktivistim , vejetaryenim bugune kadarda onlarca hayvan sahiplendirdim... Neyse salla herkes kafasına göre ceza veriyor alıyor vs vs
la yemin ediyorum aylardır şu şikayet et butonunu arıyorum sonunda buldum ahaha
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Konuyu ariyorum iki saattir bende ceza aldim iluminati yuzunden30 etti az kaldi 50 ye hic ban yemedim suana kadar sabirsizlaniyorum
ama techten birgun bile ayri kalinmazki yaa
3 ceza yedik 1 haklı ikisi çokk haksızdı yazdım aldığım cevap siciline mi işliyor boşver
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
canınız sıkılıyor sanırım dimi ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
aylar sonra bende yok yere bi 10puan ceza yedım ama bana bu cezayı verenın benle sahsı problemı olması lazım başka açıklaması olmaz ona burdan sesleniyorum sesssssss
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ben gecen gün konu actım derdımı soledım hallettık... kuralların herkesde uymadıgını örneklemk ıcın baskasın yazdıgı kufuru ben böle yazsam ne olur dedım CEZA yemısiz komikkk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)