arkadaşlar bıldıgınız stop tamiri yapan bir yer varmıdır?Avrupa yakası öncelikli
Kanka Altan diye bir abimiz var Bostancı'da. Zamanıda 106 jant lastik satmıştım. Bir kere işim düştü yardımcı olmuştu üzmemişti beni..
İstersen gidelim beraber?
evet stop camım kırık bnmde açık adres telefon vs verirseniz gayet iyi olur boşuna 2 stobuda değişmiyim
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
konusu değil ama ek konuda açmıyım şimdi bunun için bu stopların içini ben flux neon led tarzı yaptırmak istiyorum yeni a6 lardaki gibi bunu yapaiblicek bir yer varmı.. bunu yapıcak yer zaten büyük ihtimal stop tamiri ve hertürlü bu tür far işleriylede uğraşır ondan konu açmıyım dedim..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
not ettim telini benim sonataya düşünüyorum yurt dışından 200 dolara ledli farlarını getirticeğime burda flux led tarzı bir şey yaptırabilirsem o parayı ona veririm daha iyi.
göztepe sanayide mantarın ilersinde ara sokakta stopçu ibo die bi usta vardı duruomu bilmemhatta emrenin focusun fuardan öncede stoplarına cam kesmişti guzel bi ustadır eser abi. duruosa hala mantıklı olan o
![]()
Göztepe'de ki Stopçu İbo'yu Onur hatırlar Kangoo'nun stoplarını yaptırdığımız yer ona ulaşın istersen.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)