şuan konyadayım ama haftasonu ankaraya dönüyorum. Bu hafta içinde burada yaptırmaya çalışacam yoksa bozuk haliyle ankaraya götürüp orada deneyeceğim şansımı.
şuan konyadayım ama haftasonu ankaraya dönüyorum. Bu hafta içinde burada yaptırmaya çalışacam yoksa bozuk haliyle ankaraya götürüp orada deneyeceğim şansımı.
19. sayfadan konuya güncel.
en son başka bir yere götürdüm ve 150 tl lik arıza bir anda 400 tl lik anakart arızasına dönüştü. Ya ankaraya getirip orada şansımı deneyecem ya da hurdaya ayırıp 2. el temzi laptop satan varsa pm atmasını isteyeceğim.
edit: neofix garantisi kapsamı dışında kalacağım çünkü laptop kullanıcı hatasından bozuldu.
ekran gpusunda sorun olmus.fanı soktugun ıcın soguk lehım tarzında ekrana goruntu gelmemesı normal r522 lerın anakartı cok ınce oldugu ıcın normal bga cıhazlarıyla sokup takılmaya calısıtıgı zaman kartta esnemeler ve chıpın oldugu bolgede hafıf yamulmalar olur ınfraled kullanılan bır bga cıhazı ıle tamır yapıldıgı zaman sorun olmuycaktır muhtemelen senın cıhazındakı chıpı sokup tekrar takmaya calıstılar ve buyuk ıhtımallede yolları koparmıslardır bu yuzden ankanart degısımı demıslerdır..
ankaradayım buyur gel bakalım ıncıleyelım..
kulakdan dolma bılgılerle su fırma su ısı yapıyor bu fırma bu ısı yapıyor tarzındakı soylemlere pek fazla takılma konusanların veya soleyenlerın cogu bılgısayar sırketlerı cogu rma dan bı haber ısı tabancasıyla ıs cozmeye calısyorlar bılgın olsun.
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)