büyük fotoğraf ekleyenler birde bir önce ki postta ki 10tane fotoğrafı alıntı yapan arkidişler var
onlarda gerekli cezayı alıyor
büyük fotoğraf ekleyenler birde bir önce ki postta ki 10tane fotoğrafı alıntı yapan arkidişler var
onlarda gerekli cezayı alıyor
Genelde.telefondan giriyorum bende iskence oluyor buyuk fotograf telefon bile sapitiyor![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
ceza alıyor da hiç bir şey olmamış gibi aynen devam ediyorlar..
bazılarının umrunda değil yahu.. ceza mı almış banlanmış mı.. sallamıyor bile.. sanki o sebep yüzünden ceza yememiş gibi 3 gün sonra tekrar geliyor yine 5000x5000 çüzünürlük koymaya devam.
"sığır mısın öküz müsün bu ne saygısızlık" diye gireceğim birine bir gün ramak kaldı!
kendi çekimlerimiz \bugunku fotolarımız bölümünde alıntı yapılmaması ve teşekkür butonu olursa çok iyi olur..
Göki,ZD
ben öyle konularda fotoyu koyanın gizliden gizliye belki alıp poster yapıp basarlar beklentisi olduğunu düşünüyorum
9000x9000 foto çekecek makina alacak kadar bu işleri bilen birinin foto ufaltmayı bilmemesi garip geliyor bana
kurallar malesef okunmuyor..satılık ilanlarındaki konularda pc yi çökertecek boyutta fotoğraf konuluyor..milyar piksel fotoğraf koyunca daha kolay mı satılacak ne olacak ? karışmayı sevmem ama büyük fotoğrafın cezası 3 gün ban olsun laftan anlamayan adam girmesin foruma.
O 9000x9000 foto çeken adamlar o cihazın teknik özelliklerini bilerek almıyor ki..
Duymuş bir yerlerden nikon canon diye, gidiyor, "en eyisi hangisi? en bahalısı hangisi gardaş" diyor, alıyor çıkıyor.
O bezelye kadar beyin öyle çalışıyor çünkü sayın kendisinin..
Beklentileri ya da büyük foto koyunca forsları daha da artıyor diye düşündüklerinden yaptıklarını düşünmüyorum
Uğraşmıyor adam. o kadar gereksiz bir uğraş ki bu onun için.. Gerek yok..
Kilitlensin fotolara bakanların bilgisayarları.. Nolacak ya..
Niye böyle bir gayret içine girmiyor? SIĞIR çünkü..
Yönetici arkadaşlar uyarın rastladığınızda diyor da..
Siz amele misiniz allahaşkına? Milletin üşendiği işi niye editleyerek uğraşasınız ki.
Forum kullanmayı bilmeyen adam, saygısız adam girmesin foruma bu kadar düz mantık yahu..
İyi niyetlisiniz tamam kabul ama ceza konusunu tekrar gözden geçirin ve değerlendirin lütfen..
Aynen bazen benimde gereğinden fazla sinirim bozuluyor
moderatöre bildiriyorum umarım onlara gidiyordur mesaj
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)