3000 x 3002Daha büyüklerini gördüm
neyse kaldirdim hadi yine iyisiniz
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
http://www.nasa.gov/centers/goddard/...-Poster-HI.jpg
Bundan azcık ufak![]()
Dikkat 7200 x 10200'dür tıklamadan önce besmele çekin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Adam bide her fotoğrafı tek tek ayrı mesajlarla eklemiş forumae tabi hal böyle olunca tek seferde en çok cezayı alabilme rekorunu egale etti
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
terbiyesizlik ya başka birşey değil
14 yaşında ki adamda 41 yaşında ki adamda farketmiyor EŞŞEK kadar fotoğraf yüklüyor
iyide burda yapılmaya çalışan şey forumdaki onbinlerce üyeye tek tek tane tane şunu yapın demek ne kadar mantıklı. tamam kurallar varda kim okuyor yani bu tek bu sitenin sorunu değilki yüzbinlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı yüzlerce üyesi olan forumlardada var bu sıkıntı sıkıntı böyle millete şunu yapın ne biçim insanlarsınız demekle çözülmez.. o egosal bir sıkıntıdır o gün iş yerinde biriyle kavga etmişindir günün kötü geçmişdir sinirini öfkeni bir şekilde içindeki nefreti kusman gerekiyordur öyle bir şeyide bahane edip yazarsın sizler nasıl insanlarsınız v.b diye.. ama bu sorunun çözümü değil..
Bu şuna benziyor sen ibr şehrin belediye başkanısın milyonlarca insana su içmeyin içine mikrop kaçmış hasta eder diyorsun.. dinlermi o halk seni elbet içicekler.. çözüm bu değil çözüm senin merkezden suyu kesmen.. o zaman kimse içemez.. bu buna benziyor.. binlerce insana şunu yapmayın diyiceğinize illa yapıcak çünkü içlerinden her zaman birileri merkezden kesin kati bir çözüm bulun..
çözüm istiyorsanız yönetim bir eklenti araştırır foruma vbulletinin binlerce eklentisi var bu konudada bir eklenti vardır kesin direk merkezden sorunu çözmek mi iyi tek defada ve kalıcı olarak yoksa binlerce insana tane tane laf anlatmakmı..
zaten forumun sürümü çok eski yeni vbulletin 4.1.10 da eminim bu tip sıkıntılar için attachment sistemi falan yapmışlardır.. çözümü böyle şeylerde aramak gerek diye düşünüyorum..
İnternet hayatımıza ilk kez girmedi.
Büyük resim eklememe konusu da sadece bu foruma özgü bir şey değil
Tüm forumlar için geçerli bir durum. tüm forumların kurallarında vardır bu.
Kuralı da geç, bu konuda hassasiyet, diğer site kullanıcılarına saygıdır.
Bunu bilmiyor olmak diye bir şey yok. eşşek gibi biliyor bu kuralı, ama uğraşmıyor..
Bilmiyor diye bir şey yok.. Bilecek, biliyor da..
Bilmiyor olmaması gibi bir ihtimal yok.. O bezelye beyni bile basar buna..
20 yıldır internet var. Bu tip şeyleri bir insanın bilmiyor olmamasına senin aklın eriyor mu? Mantıklı geliyor mu sana? Yok böyle bir dünya..
Artık sıkıldım bu uyarıların yapılmasından. Artık sıkıldım adamın .ikinin keyfi öyle istedi diye browser ımın kilitlenmesinden. Artık sıkıldım bir konuya tıkladım diye 3 foto için 30mb download etmekten..
Anlayış falan göstermiyorum ben. Adam sığırsa sığırdır.
Buraya bu kadar bir sürü şey yazıyorum, alttan okuyor sonra basıp gidiyor. Suratına tükürsen yarabbi şükür durumu..
Çevresindeki insanlara saygısı olmayana ben de saygı duymam kimse kusura bakmasın.
Günüm kötü geçtiği için sarmıyorum kimseye.. Hakkımdaki değerlendirmelerin ve tespitlerin çok yanlış.
Fotoğrafa daha geniş bak beni hedef gösterme.
Sorunlu ben değilim buradaki saygısız umarsız ve gamsız bir kısım insanlar.
ben sizi anlıyorum hedefde göstermiyorum aynı şeylerden bahsediyoruz zaten farklı bir şeyden bahsetmiyoruz.. evet kurallarda var evet yazıyor ama bunu yapıyorlar işde diyoruz.. aynı sorun donanımhaberdede var aynı sorun shiftdelete dede var aynı sorun diğer popüler sitelerdede var geçen donanımhaberde bir konuya girdim daha doğrusu giremedim herif koymuş 10 tane 98655x9877 boyunta resim aynen browser kitlendi.. ama ordakilerde mesela bu konularda sıkıntılarda milleti tane tane uyarıcaklarına hangi biriyle uğraşıcaklar ellerindeki yazılımı geliştirmeye çalışıyorlar.. sanırım onların forumu kendi yazılımları..
son sürüm vbulletinda kesin kez buna bir çözüm bulmuşlardır benim tek demek istediğim çözümü çift taraflı aramak gerek.. yukarda verdiğim su örneğinde olduğu gibi tane tane bu iş çok zor hiç bir site bu konuda başarıya ulaşamamış çünkü devamlı yeni üyeler geliyor devamlı popüler kalabalık sitelerde bir sirkülasyon oluyor.. zaten buda o siteyi ayakda tutan genç tutan yegane şey..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)