bakkal falan değilde atari salonları vardı ne güzeldi bea ortaokul yıllarımı tamamen burda geçirmiştim.
mustapha
tekken 3
king of fighter
![]()
bakkal falan değilde atari salonları vardı ne güzeldi bea ortaokul yıllarımı tamamen burda geçirmiştim.
mustapha
tekken 3
king of fighter
![]()
çocuklarımız oyun bilmiyor kendi oğlum dahil
kuka çelik çomak tek elma asker kaçağı mors kafakarış bunun gibi bir sürü oyun kaybolup gitti bunlar insanı hayata hazırlayan oyunlardı
bayramlarda alınan kıyafetlerin kıymetini hiçbir zaman anlayamayacaklar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
yepp.. resim eklediğin iyi oldu ama..
http://www.techturkey.com/forum/5568007-post66.html
cliosportive sende ne eksik kaldı ise eklemişsin.. Ansiklopediler neydi ya.. Herkeste de 2-3 farklı seri olurdu![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
bu kasetlerı calarken ıkı seye aynı anda basıp acaip sesler gelırdı korkuturdum uzaylııııı die sonra kendimde korkardım fişi cekerdım ahauah![]()
İlker G.
babama bilyalı araba yaptırana kadar canım çıkmıştı getireceğin 4 bilya demiştim
sanırım ilk arabam oyduahaha
Leblebi tozu mükemmeldi ya arada getiriyor bizim bakkal,alıyorumgerçi yusuf dedirtecek arkadaşlar hayat okulundalar
incir ağaçlarına çıkardık bide külah vardı elektrik borularıyla oynardık onu inşaatlardan bulurduk
İlk okul zamanları öğlenci olduğumuzda akşam son ders hava kararırdı,ışıklar söner o arada ne olursa olurdu![]()
yapmayın arkadaş zaten bir özlem var eskiye her hafta birileri hatırlatıyor çok üzülüyorum özlüyorum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
87 doğumluyum.Biraz bazı şeylerin tadı alabildik aklıma gelenler
Tombi
Pınar'ın meyve suyu paketinde satılan pudingler vardı,
Lokum arası büskivit
Caprisun-bizim zamanımızın en lüks meyva suyuydu.
Pringles-ha keza o da Caprisun gibiydi.
Cino,üstü hindistan cevizi olan ucuz bir gofret vardı onu hatırlayamadim şu an.
bir adet yaklaşık 20 cmlik ince kalorifer borusu ve kese kağıdı şeklinde yapılan küçük kağıt oklar.
off offf
Not: hazır konusu açılmışken pokemon tasosu arıyorum
http://www.techturkey.com/forum/off-...-tasolari.html
valla biraz aileden geliyo 25yaşındayımhalen daha bayramlık eger olurda denk gelır aıle ıle a.verıse cıkılırsa hala basucumda yatarım ben..napalım boyle gorduk boyle buyuduk..Bayram gıbısı varmı yaa..He ama gıdıpte akraba vs gezmem eskıden gezılırdı edılırdı o ayrı..Ama o adetimi birakamadım bırakmıcamda şahsen..
- K -
________
Dr.Ecu
atarı salonları efsaneydı.
buyuk abılerı yenemezdın.yensen de atarlardı yanındanadamın 1 jetoınu gıtcek dıye aklı gıdıyordu
++
asıl bomba.gercı +30 ama belkı bırılerı cıkar.
2 tane cıngenenın dondurdugu ucan sandalyeyı hatırlayan var mı![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
kakus yaş bilgin doğruysa sende pek anlamazsın![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
En son ekmek arası bişeyler hazırlayım dediğimde sol el serçe parmağı uçuruyordum az kalsın3 dikişle yırttık, eski mehmet bakkal vardı soğanlıda otururken ekmek arası salan kaşar yaptırırdık paramız olduğunda bide gazoz off diyorum,
Ayrıca çok ufakken babamların yanına kahveye gidip tamek vişne suyu içmek gibisi yoktu
bıde bu mermerlerı dusurup oynanan oyun vardı topla dusurup kacısıoduk filan dizmeye calısıoduk bidaha kızlarla oynanırdı genelde![]()
İlker G.
Atari salonları fenaydı en lüksü otomobildi çünkü tek oturarak oynanan oyundu![]()
capri -sun en önemli meyve suyuydu
bizim bakkalı seviyorum valla şu an sulugöz dahil hepsinden gidip alabilirim ama kapattı![]()
bide sporcu sakızları vardı resimleri yapıştıracaz diye günlük 30 tane sakızalırdık özel adamlar vardı zor cıkardı hiç tamamlayamadım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)