yay kestirme deli gibi sekme yapar yayı kestirmek yada ısıtmak sakat iş rahat edemezsin bir kaç önerim var ilki ni ben yaptırdım gayet menunum yaklaşık 8 cm düşürdü amortisörün ön tablayı aşağıya aldır yayı elletme arka taraftada amortisör takozunun lastiğini kestir ve yayların iki baklasına hortum geçir![]()
ikinci önerim ise mercedes e200 ün yaylarını al taktır biraz sertleşiyor ama sıkıntı yaratmıyor diyorsan ki esnemesini istiyorum ozaman da renault toros un yaylarını kullanbunlar ucuz olarak halledeceklerin biraz tuzlu olarak coil over yaptırabilirsin canının istediği gibi yükseltir yada düşürürsün yaklaşık 16 cm payın olur en yüksekte düşürmen için
biraz daha profesyoneli air ride ( havalı süspansiyon ) adana - mersin - hatay çevresinde yeni yeni popiler olmaya başladı yaklaşık olarak 1500 tl ile 4500 tl arasında değişiyor fiyatları
![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
kafadan 2-3 bakla aldır gayet güzel durur.
BU kadar düşürmek istiyorsan tofaş için üretilmiş spor yay mevcut konfor kaybı olmadan düşüyor
kesme biçme olmadan tofaş için üretilmiş yay
almak istersen satan arkadaşın bilgilerini veririm özel mesaj la ulaşırrsan
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
bence yaylari kesmeyin cünkü arabanın sekmesi çok tehlikeli bişey. pres olayi daha mantili
always AT by AT
şimdi yurt dısında regeta olarak satıldı italyada şase mase aynı acaba fiat rageta için olan yaylar buna uyarmı acaba ? uyarsa ebay de falan mevcut..
Fiat Regata 1.9 _z Front Suspension Coil Spring | eBay
hatta coilover bile bulunur sanırım ama işte uyarmı uymazmı.. sahibinden de bide şu var
TOFAŞ DOĞAN SAHİN 5 cm Spor Yay Helezon Sem - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 46831464
Herkeze düşüncelerinden fikirlerinden dolayı tesekkur ederım.Bende yay kesmenın ne kadar tehlıkelı bır ıslem oldugunu gayet ıyı bılıyorum.Bu işleri yeni girmedik. Ama soyle bır avantajım var yay kesme de ben zaten oyle deli gibi gaz basma huyum yok.yanı sehır ıcı max70-80 sehır dısı 100-110 taş çatlasan sakin arac kullanırım.Mal benım oldugundan az kıymetlı bu zamanda.Değerini bilmeye calısıyoruz cok sukur.Oyusden sürat la hız la ısım olmadıgı ıcın bu yay kesme o kadar da tehlıkelı olmayacaktır benım ıcın ? Yanlız şu amartsor tablolarıyla burda bırısı oynadı ona bı danısayım.aracını kullanayım hosuma gıderse yaptırabılırım.Ayrıca Aracım cumartesı aksamı boyandı pazar fırında kuruyup pazartesı toplıcaz ıns![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)