uzun sap bağlama çalıodum 5-6. sınıfta sonra kucuk parmağı kullanma aşamasına geldık kullanamadım skıldım bıraktım şuan tek bildiğim RE notasının yeri :D
Printable View
uzun sap bağlama çalıodum 5-6. sınıfta sonra kucuk parmağı kullanma aşamasına geldık kullanamadım skıldım bıraktım şuan tek bildiğim RE notasının yeri :D
AYTAC DOGAN - YouTube
birde kanun videosu olsun:D
İşte işin zor kısımlarından biri karar vermek :) Çok fazla enstrümana ilgi duymak çok doğal tabiki ancak hakkını vererek çalmak için enstrümanla baya mesai tüketmek gerekiyor ancak o zaman o karışık gelen kısımlar bi süre sonunda daha anlaşılır hale geliyor.Tabi iyi bir hocadan eğitim alıyorsanız bu süre daha da kısalabilir.Bence birini seçin,alabiliyorsanız düzgün bir hocadan ders alın.Biraz zaman geçipte enstrümana hakim olduğunuzda diğerlerinede el atabilirsiniz :)
15 sene oldu Bağlama ve gitar çalıyorum
Çeşitli gruplarlan çaldım zamanında
O işlerinde sonu geldi
Az evvel bağlama gitar canlı çalmalar yaptık siteden arkadaşlarlan
Güzel bir akşamdı
CECO - AHM - Percusionali beraberdik
Youtube bu işte yardımcı olabilecek en basit örnek zaten.Nette yığınla döküman var buna ek olarak.Hocadan ders almak dökümanla ya da videolarla uğraşmaktan çok daha büyük bir nimet.Kaldıki onda da iyi hocayı seçmek lazım.Profesyonel anlamda müzisyen olma kısmı tamamen kişinin yetenek ve ilgi alaksı kalmış bir durumdur.Bugün internette Berklee nin derslerinin bile pdf lerini bulabiliyorken bir şey öğrenmek için illaki hocayı beklemek tembellik olur
yok benim demek istedigim düzgün bi hocadan ders almadan profosyonel bi müzisyen zaten olunamaz videolarla kaldı ki ilgi ve alakasız bir insan videolardanda ufak tefek seyler ögrenemez
sol klarnet
bende bass gitaristim lise yıllarında bir grup kurmuştuk 1 yıl önce bıraktım izmirde baya ses getirmiştik amatör gruplar arasında izmirde tek sayılırıdık ama baktımki iş hayatı engelliyor o yüzden bıraktım bende eski grubumun myspace sayfası :D SiNEK | Kostenlose Musik, Tourdaten, Fotos, Videos grup listesinde adım yok ama fotolardaki boxerı görünen benim :D
ulan bu ortamdada flüt çalıyorum denmezki arkadaş..
O tamamen ön yargı.Piyasada bu tezi çürütecek çok fazla müzisyen var.İyi bir hocadan ders almak her zaman için artıdır,alınmalıdır da.İşin sonunda bilgiyi de aktaran insan senden benden farklı değil :) Önemli olan doğru bilgiye ulaşmaktır,bu ister hocadan gelsin ister kitaptan ister videodan gelsin.Kişi kendini geliştirdiği sürece profesyonel olabilir.Bu işte farklı yollardan geçerek çok başarılı olmuş isimler söz konusuyken genellemeler yapmak yanlış olur