lise yıllarımda müzik dersi dolayısıyla flüt çalmayı öğrenmiştim.Arkadaşında dediği gibi çalışınca oluyormuş onu farkettim o zaman.Ben de org ya elektro bağlama çalmasını öğrenmek isterdim.Ney çalması biraz zormuş onu duydum.Bateri de hoşuma gidiyor![]()
lise yıllarımda müzik dersi dolayısıyla flüt çalmayı öğrenmiştim.Arkadaşında dediği gibi çalışınca oluyormuş onu farkettim o zaman.Ben de org ya elektro bağlama çalmasını öğrenmek isterdim.Ney çalması biraz zormuş onu duydum.Bateri de hoşuma gidiyor![]()
cok ufakken bağlama kursuna gittim. nota dersleri cok sıktı çalmayı beceremedk. hala içimdedir bi bağlama çalabilmek... boş zamanım oldugunda inş öğrenicem![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
6 sene davul(bateri) çaldım sonra son 2 senesi profesyoneldi ankarada alt grup olarak falan sahne alıyoduk yaklaşık 10 yıldırda bilimum gitar çeşitlerini çalıyorum amatör olarak.. bi arada org klavye tarzı tuşlu bi başlangıç yapıcam.. müzik iyidir![]()
piano-bateri-keman![]()
Benimde bi kemençe geçmişim olduSonra bi takım olaylar oldu satmak zorunda kaldım kemençemi. Sonrada bi daha almak falan kısmet olmadı.
müzik önemlidir gerçekten..bass gitar, elektro ve davul çalıyorum 9 senedir..ben tamamen keyfine yapıyorum..3-4 barda çalmışlığım vardır..gerçekten müziksiz olmaz..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Ney ve bağlama ufak ufak öğrenmeye başlıyorum.
bende yaklaşık 4 yıldır davul(bateri) çalıyorum aslında çalıyorum demeye dilim varmıyor çünkü dipsiz bir kuyu.bu senede müzik bölümüne hazırlanıyorum yoğun bir kurs temposu içindeyim.matematiği iyi olan bir insanın müziği kavraması daha kolay oluyor.tabi bide bunun enstrumanistlik kısmı var.teoride öğrenilen bilgiyi enstrumana aktarmak
Amatör de olsa bağlama çalıyorum.
egeli olmamdan sebep hep klarnet çalmak istemişimdir, ama bu kadar sigara içmeyle calamayız herhalde![]()
farkı yaratan ayrıntılardır...
Lisedeyken doom-death metal grubum vardi elektro gitar caliyordum.. Gecen sene akustik gitar aldim hosuma giden bir sarki duyarsam caliyorum elektroyuda iste amfi bulursam takip jackimi inletiyorum![]()
seçmeli bass gitar dersi aldım.... bass gitarı da aldım... 4 ay oldu daha bi boka benzemiyo çaldıklarım....
Hayatımın 6 yılını bir fiil bağlamaya verdim.Kursta şelpe dersi veriyodum ama bıraktım .Çok büyük özveri lazım müzikle uğraşmak biyerlere gelmek için.Dipsiz kuyu gerçekten.nota bilgimde ileri düzeydeydi.Ama çok nankör müzik şimdi her geçen gün paslanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)