:D:D:icon_tup:
Printable View
bende bırakmak ıstıyourmmm :)
Gunde 10 tane sıgara ıcerdım bunu daha sonra 3-4 e kadar dusurdum..ama o bile yeri gelince dert yapıyordu..Sımdı 1 aydır ıcmıyorum.Direk kestim ve Hıc eksıgını hıssetmıyorum.Turk kahvesine devam..
20 yaşındayım en yakın arkadaşlarımdan aile büyüklerime herkez sigara ve alkol tüketiyor ama hiçbirini birkez bile ağzıma sürmedim mutluyum:)
istemezsem içmiyorum yıllarca aylarca günlerce
Bırakmayı düşündüm ama hayatımdaki o boşluğu doldurmak sıkıntı oldu benim için.Maddi olarak yorması da canımı sıkıyordu. En sonunda bugün 200gr tütün 200tane boş fişek ve doldurma makinesi aldım paket 2 tl ye geliyor içimi de gayet iyi :)
Bende sigaraya liseye başlarken başladım arkadaşlarım ve çevremin sigara ısmarlamasıyla fakat sigaranın dumanını içime çekmeyi bilmiyordum.Sigarayıda çok içen birisi değilim arkadaşlarımın ısmarlamasıyla içer oldum öylede çok verdikleri yoktu 6 7 ay kadar sonrada kitabımıza yemin ettim yaklaşık 2.5 3 sene olacak içmiyorum ne hayat vermiş be.Allahın verdiği bedeni sağlımızın kıymetini bilelim şöyle bir söz vardır hastalık gelmeden önce sağlığın değerini bil
ben de istemezsem icmeyen turlerdenim , oyle siki fiki bir bag yok aramiz da ama icersem de gunluk paket alir icerdim . En son hasta oldum gecenlerde , sidddetli ciger agrisi fln vardi , oksurdugum de bildiginiz izmarit kokusu aliyordum . Karar verdim ve biraktim , zor olmadi ama kahve , alkol , diger sigara ile guzel giden her tur icicicegi de bir sureligine biraktim , baya yardimci oluyor .
sigara bırakılırmı ya :D
Dayımı (epey yakındım) sigara sebebiyle kaybettim 2 yıl önce(akciğer kanseri).Epey ağır oldu benim için..Şimdi aklıma geldi akşam vakti sardı yine hüzünler.İçmiyorum.İçmem.Buyrun o iğrenç çubuk sizin olsun.Bırakmak isteyip bırakamayanın allah yardımcısı olsun.
Videonun sonlarına doğru dayanmadım sigara yaktım.
Bu sabah itibari ile biraktim insallah :))
ben de bırakıcam, bugun 4 yasımdaki kızım balkonda beni gorunce, baba sigara icersen ölürsün bende babasız kalırım dedi. harbiden agır geldi ya, 4 yasında kızım bunu dusunuyorsa benim bırakmamam normal olmaz
yanlız çok sinirliyim ota boka sinir harbi yaşıyorum
keşke bırakılsada olmuyor akşam 5e kadar hiç içmiyorum ondan sonra arkadaşlarla falan bi buluşuyoruz 2 saat de 8 10 tane hiç bi işe yaramıyo ondan sonra :(
Bu sıgara bırakma konusunda herzaman benı yılldıran şu muhabetdir , işte bıaktım ıkı yıl oldu ama hala canım çekiyor gibi :)
Buyrun bu daha gerçekçi :)
Forum Ege Tıp - Sigaranın Zararı - Akciğer Kanseri - YouTube
9 yıl oldu bırakalı bıraktıkdan sonra tek bir siğara içtim oda 2 duman çektiğimde gözlerim kaydı ayaktaydım mecbur oturdum ayaklarım kesildi 2. dumanda dünyam dönmeye başladı 3. dumanı almadım bana sigarayı veren bekçiye yol için kavga ettiğim depo şefine küfür ettim rahatladım :(
Aman aman ailenizi sevdiklerini düşünün sigara illetinden kurtulun,sizin için önemli değildir belki ama başkaları için sizin hayatınız daha önemli :icon_tup:
Sakın yanlış anlamayın .
Dogada gezen bütün hayvanlara bakın otlayan veya et yiyen cinslere,bir tanesi nikotin içeren ot yemez:(
tek değilmişim:D
şaka bi yana bende anlamsız bir şekilde bırakmak istemeyenlerdenim..
özellikle şu sıralar tam bir sinir harbi içerisindeyim, olmazsa yapamam heralde.. hele hele vize&final dönemlerinde kafamı duvarlara vururum galiba..
içinde metanolde varmış depoya 1 paket sigara atsak işe yararmı ki :D
Babama türlü yollar denedim, bıraktıramadım şu laneti..
canım çekti şimdi bi tane yakarım :D
beni bu tarz videolar etkilemiyo ya ne bılıyım ızlerken bıle sıgara yaktım sımdıde yanıyo..istemek onemlı olan vakti zamanında 8 10ay bıraktıgımda oldu..Bırakmayı ıstemek ıcten gelmelı..İsteyınce oluyo..
Ama o uzun sure bırakıpta sonra tekrar yakıyosunyaa off.Ayaklar bı kesılıyo basın donuyo elın ayagın tutmuyo cok keyıflı be :D hahaha
Bırakmayı dusunuyorum suan sadece dusunce ama :)
valla benide hiç etkilemez bu videolar daha çok içesim geliyor bi ara 3 paket falan içiyordum ama simdi 1 bucuk pakete indirdim bırakıcaz insallah:D