Bu sıgara bırakma konusunda herzaman benı yılldıran şu muhabetdir , işte bıaktım ıkı yıl oldu ama hala canım çekiyor gibi :)
Printable View
Bu sıgara bırakma konusunda herzaman benı yılldıran şu muhabetdir , işte bıaktım ıkı yıl oldu ama hala canım çekiyor gibi :)
Buyrun bu daha gerçekçi :)
Forum Ege Tıp - Sigaranın Zararı - Akciğer Kanseri - YouTube
9 yıl oldu bırakalı bıraktıkdan sonra tek bir siğara içtim oda 2 duman çektiğimde gözlerim kaydı ayaktaydım mecbur oturdum ayaklarım kesildi 2. dumanda dünyam dönmeye başladı 3. dumanı almadım bana sigarayı veren bekçiye yol için kavga ettiğim depo şefine küfür ettim rahatladım :(
Aman aman ailenizi sevdiklerini düşünün sigara illetinden kurtulun,sizin için önemli değildir belki ama başkaları için sizin hayatınız daha önemli :icon_tup:
Sakın yanlış anlamayın .
Dogada gezen bütün hayvanlara bakın otlayan veya et yiyen cinslere,bir tanesi nikotin içeren ot yemez:(
tek değilmişim:D
şaka bi yana bende anlamsız bir şekilde bırakmak istemeyenlerdenim..
özellikle şu sıralar tam bir sinir harbi içerisindeyim, olmazsa yapamam heralde.. hele hele vize&final dönemlerinde kafamı duvarlara vururum galiba..
içinde metanolde varmış depoya 1 paket sigara atsak işe yararmı ki :D
Babama türlü yollar denedim, bıraktıramadım şu laneti..
canım çekti şimdi bi tane yakarım :D
beni bu tarz videolar etkilemiyo ya ne bılıyım ızlerken bıle sıgara yaktım sımdıde yanıyo..istemek onemlı olan vakti zamanında 8 10ay bıraktıgımda oldu..Bırakmayı ıstemek ıcten gelmelı..İsteyınce oluyo..
Ama o uzun sure bırakıpta sonra tekrar yakıyosunyaa off.Ayaklar bı kesılıyo basın donuyo elın ayagın tutmuyo cok keyıflı be :D hahaha
Bırakmayı dusunuyorum suan sadece dusunce ama :)
valla benide hiç etkilemez bu videolar daha çok içesim geliyor bi ara 3 paket falan içiyordum ama simdi 1 bucuk pakete indirdim bırakıcaz insallah:D