2010 olan da angel eyelar halogen sanırsam. bu da bir eksi faktör
2010 olan da angel eyelar halogen sanırsam. bu da bir eksi faktör
Bu tarz araçlarda aracı ne kadar doldurursanız aynı oranda zarar edersiniz
Opsiyon fiyatları "0" km araç alırken ciddi ek fiyat artışına sebep oluyor ama satarken extraların çok az bir rakam fazlalığını alabiliyorsunuz daha rahat satıyor olabilirsiniz ama ilk verdiğiniz rakamın çok çok azını geri alabilirsiniz durumu bu
Asıl soruya gelince burada pas geçilen birşey var 2011 modeller makyajlı versiyonlardır
2010 modeller ise değil
Ben makyajlıyı seçerdim muhtemelen..
bir an düşündümde çok zor durum en önemli fark ekran paket işte onsuzda çok itici duruyor konsol hayırlısı şu durumda kalsam almaktan bile vazgeçebilirimilla alıcaksamda makyajlısını alırdım
dolu olan tercihim olur. eğer kasa değişikliği yok ise model o kadar da önemli değil bence.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
araç ciddi temizse full paketı seçerdım. İsterse 99 model olsun 91 model aracın hayranı olan bırı olaraktan arabada yıla bakmam ben pek![]()
BMW'den bahsediyorsak, ne kadar donanım o kadar keyif, satarken o kadar rahatlık![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
bizim milletimiz donanım delisi, cc de olsun der mesela ama 5 sene binmişse arabaya 5 kez kullanmamıştır hız sabitleyiciyi bugüne kadar..
ihtiyacın olan donanımları almak mantıklıdır, benim aracım mesela sunroof + paket müzik sistemli (orj varsa) olsun ama kliması manuel olsun .. gibi
sonuç olarak 2010 donanımlısını 2011 modeline tercih edilebilir benzer km lerdeki araçlarda eğer kasa farkı yoksa..
Bence kesinlikle
BMW 3 Serisi 3.20d 2010 Model 123.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72553302
bu ilandaki aracı seçin dolulugunun haricinde (ekran, kırmızı dakota) bide aralarında m süspansiyon recordo koltuk ve orj. bmw jant farkı var. Diger araç sonradan sadece tamponları m pakete e çevrilmiş. Bence o halojen angel far bu saydıgım farklar yanında hiç kalır ebayden sipariş edeceginiz bi angel led e bakar![]()
2010 30.000kmde..hayırlı olsun![]()
araba ararken ve cevremdekiler danıştıgında.
bence modeli düşük olsn eğer kasası cok cirkin yada değişik değilse ama donanımı ful olsun diyorm.
bakarkende hep böyle baktım iesde belki full aramasamşuan zengindim
bence donanım paketi daha önemlidir modelden.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
1 yas cok fark etmez ancak eksık olan aksesuarlar ellzem ve muhım ıse,tabıkı aksesuar.
Ama masaj-sogutma-muzık sıstemı gıbı keyfe keder aksesuarlarsa,2011 tabıkı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)