en büyük hatası farlar ve stoplar e46 sedandan almıslaryoksa zamanında iyi sükse yapmıştı
Bazıları yeni yetmeler eleştirmiş vs. yazmış,
ben bu aracı ilk defa gördüm, ancak bunun gibi fiber yığınlarını 2003-2009 arasında çok gördüm,
Ben fiber yığınlarını genel olarak hiç bir zaman sevmedim, sevemedim,
içlerinde güzel toplananlar vardı, ama o zamanda harcanan parayı, zamanı boş olarak görüyordum, şimdide bu düşüncem değişmedi,
özetle eğer bu aracı zamanında görmüş olsaydım, gene katliam derdim,
Cabrio M3 ve Estoril Blue imiş, yazık etmişler...
evet yeni yetme diye söliyen benim ve okadar ağır hakaret edenlere söledim ayrıca arkadaşım bak bu araç sen daha 13 yaşındayken yapılmış 13 yaşındayken otomobiller hakkında nekadar bir bilgiye sahiptin ozamanın modasını nekadar idrak edebilirsin he hoşuna gitmiyebilir saygı duyarım ama madem modifiyeyle uğraşmak zamn ve para kaybı şu anki modayıda takip etmiyelim boş verelim modifiye fln bunlar boş işler biz orjinal binelim yaymış egzost muş jantmış boş işler bunlar
O senelerde moda olan bişiye neden bu kadar kötü yorumlar yapılıyor ki. Şuan tamam benimde hosuma gitmior ama zannetmeyin 10 sene önce german veya jdm vardı. Bi araçda eğer kaput uzatma tampon heleki Lambo doors kapı varsa herkes agzının suyunu akıta akıta izlerdi. Bu aracı şuan birisi böyle yapma kalksa haklısınız ama o donemdeki bi araç işin söylenecek tek söz. Emeğe saygı.
☻/
/▌
/ \
şu an e46'sını e92'ye çevirmeye çalışanlara ağzım açık bakmadığım gibi, buna da zamanında şahit olsaydım ağzım açık bakmazdım.
olmamış işte, bu kadar basit.
hızlı ve öfkeli filminden çıkıp fiberciye koşanları hatırlıyorum be konuşturmayın şimdi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
sarı megane 2001 hezarfen havaalanında yapılan x-power fest birincisiydi yanlış hatırlamıyorsam. hey gidi günler...
2002 ye gore iyiymiş o zmanlar zaten butun araclar boyle fıberden degılmıydı ?
2002 de bundan cok daha iyisi warmıydı sankı,
2 sene öncede angel lı farlara bıtıyodu millet noldu![]()
Benim yaşımda o zamanlar 14 15ti. TRTUNİNG ve TUNİNGTÜRKİYE'nin hiçbir sayısını kaçırmazdım. Sürekli araştırır okurdum ve gayette bilgiye sahiptim.
Bana göre bu araç o zamanda katliamdı şimdide katliam. Nedeni fiber yığını olması değil e36 yı e46ya çevirme. Replika olan şeyleri sevmiyorum açıkçası. Emeğe saygım var o ayrı.
Sarı meganeı beğenirdim egzosları hariç. Gri focusa bayılırdım desem yeridir. Bunun gibi birçok fiber tamponlu aracı beğenirdim.
Yani bunun yaşla bilgiyle pek alakası yok açıkçası..
ne yıllardı. zamanında fuarda önünde kuyruklar oluşur herkezde fotografı olan bir aractı.
fuar icin necvox tarafından yapılmıştı. onların demo arabasıydı.sonra uzun yıllar satılık olarak bakımsız şekilde bekledi. zamanının en iyisi idi.
o nasıl araba öyle ben e46 m3 andım e36 sanırım nasıl bu hale getirilmiş2002 türkiye güzeli dalgamı geçiyor bizimle
sarı meganı kadir yapdı fuarlara falan çıkardı biz kadirden satın aldık bizdeyken araç kırmızıya boyandı bizdede biraz tv lere çıkdıkdan sonra bizde aracı bir arkadaşa verdik oda trabzona satmış aracı..
bizdeki hali buydu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)