40lıkta ps2 oyunlarını oynatamıosun,bluetooth yoq sd,mmc,memory stick ve cf card girişleri yoq
Printable View
40lıkta ps2 oyunlarını oynatamıosun,bluetooth yoq sd,mmc,memory stick ve cf card girişleri yoq
Bana oyun calıştırsın yeter anlamıyorum zaten özelliklerinden.full HD tv alıcam dün 2 araba yarışı aldım kablosuz joystick yeter bunlar bana.Ama bitane joystick bulmam lazım hiçbiryerde bulamadım arkadaşlar bilen varsa sölerse cok memnun olurum.Bayrampaşada 2tane varmış sanırım
moda cafe de var ps3 onlarda 2. kol var git sor bakalım nerden almışlar
kan alır o kan
100ytl miş.makinesine bu kadar verdikten sonra o koymaz napim alıcaz mecbur :)
cevahirde var joystick, sony değil ve kablosuz..
Ismarladım artık burda bi dvd ciye.teşekkürler..zaten ordaki satılmış sanırım aradılar.
Haftaya (bulursam) 60 GB'lık PS3 alıyorum :) Eğer bulamazsam 40'lık alıcam parası sorun değilmiş :D
GT5 lazım artık buna:) hayırlı olsun,guzel gunlerde oyna:)
b.paşa da teknosada olması lazım görmüştüm.. ancak sipariş verildiyse konuşmak boşa hayırlı olsun :)
Vatan computer'da 60'lık buldum inşallah stoklarında da varsa haftaya alıyoruz
40lık benim işimi görüyor ben teknolojı delisi değilim pek.Bu arada sipariş ettiğim yer getiremeceyeceğini söledi.Bende bugün cevahire gittim ordaki SONY de varmış aldım 105YTL miş fiyatı bilginize.2-3tane daha var.
Bana da yeni laptop geliyor inşallah, BlueRay dvd yazıcılı okuyuculu falan.. İndirip blueray disc e yazınca Ps3te çalışıyor mu yani oyunlar?
bizde teknoloji delisi değiliz baran ama hepimiz git gide günden güne o şekli alıcaz merak etme çünki öle bir pazarlama öle bir satış olayı varki bizi delisi ettiler teknolojinin bgn aldın yazıcının yarın yenisi çıkıyo mesala sonra atyrm bugün kullandın programın yarın yenisi çıkıyo insanlarda onu istiyo felan böle böle delisi ettiler bizi kardeşim