hocam neden başını ağrıtıyorsun ki yaptır kafan rahat git orada şüphede kalıp stres yapacağına olası bir olumsuzluk durumunda perişan olacağına sis farını yaptırıp gitmen en doğru karar olacaktır.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
bildiklerimi cevaplayayım
1-kat ağır kusur
2-tavan folyosu ağır kusur
3-yan camlar hafif kusur ama ön cam ne olur bilemiyorum görüşü engelliyor diyip bırakabilirler çünkü girdikleri yer çokta aydınlık değil.
4-xenon ağır kusur mercek ve far yıkama yoksa.
5-hafif kusur kalmasına engel olmadığı için bir daha bakmazlar o kusurlara sadece ağır kusurlar düzeltilmişmi ona bakarlar.
6-kemer var ama koltuk altında kalmış olsa bile kalırsınız. çıkartmanız şart. mavi emniyet kemeri güvensizlik teşkil eder ise bakan kişi için yine bırakır farklı kemer der.
YamahA Xmax 250 ABS
yeni konu acmım bende hortlatım : )
dızel arac var bende egzoz cıkısı 2 sag 2 sol 4 cıkıs var halıyle son susturucu yok . ama araba dızel halıyle otmuyorda muaynede sıkıntı olurmu ?
bir soru da ben sorayımön camda kılcal bir çatlak var. ip şeklinde, parçalı çatlak değil yani. geçer, kalır durum ne olur
![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)