Tabletle telefon karışımı bir şey orta yolda buluşmuşlar.
Printable View
Tabletle telefon karışımı bir şey orta yolda buluşmuşlar.
Uygulama bollugundan Android on plana cikio son donemde
bende s2 var biraz kullanıp Note'a terfi edeceğim boyutunun bir önemi yok bana göre önemli olan işlevi :D
Tarkan aypon niye eziyet oluyor ya :)
Ver madem begenmiyosan :D ya not cok buyuk bende buyuk sevenlerdenim
Ama hem samsun olusu hemde buyuklugu itici geldi
Onun yerine yanimda ipod-ipad-iphone tasiyorum :D
Pil derdi olmuyor
abi önerebileceğim tek telefon diyebilirim çok başarılı bir cihaz be eşime aldım ve şuan türkcell kullanıyorsan ve gold plus'isen müşterilerine ayda 97 tl 24 ay taahhütle veriyor bacanağım o şekildede kendine aldın uzun lafın kısası o paraya gerçekten değer abi
O zaman elmalarin bikacini satip alalim meletten :)
Beyazindan alicam
Note almak için erken S3 geldiğinde s3 ztn yada gs2+ note'dan daha iyi olcak beklemen taraftarıyım abi şahsen..Sgs2 kullanıyorum suan root+rom'lu ztn 1.6ya kadar zorlayablıyosun cihazı..1.2 yetiyoda artıyo bile..
Note boyut olarak ciddi manada buyuk en azından sgs2 ıphonedan buyuk eyw ama note ıphone x3 oluyo sgs2 x1 kat fark var sadece..(gibi) Bence acele etme abi note almak için android gecıceksende 2.el guzel temız bıtane sgs2 al rahatına bak s3 veya s2+ geldıgı zmnda ona terfi edersin..Benim dusuncem bu yonde.. :)
Hediye adamim bu nesini beklicem :) kendime alsam amenna. Suana gore yaptiim degerlendirmelerde yalniz ben bile iphonedan sogudum
iphone artik androidin karsisinda duramaz noteyi abim kullaniyor ben Sgs kullaniorum abim inanilmaz.memnun bn bile dusundum bi an cihaz felaket...
gozunuz kapali alin
abi hediyeyse direk al kullan ztn yahu :)
Ebat sorunu yok madem, note en ideal telefon denebilir..
Htc sensation XL da düşünülebilir belki, ama şahsen dış görünümünü sevmiyorum :)
boyut sorunu yoksa kesinlikle tavsiye ederim. harika bir cihaz. ben sgs2 kullanıyorum bu bile eşşek kadar geliyor bana, onu hiç kullanamazdım herhalde. note'u sürekli çantada vesaire taşımak gerek. fazla büyük meret.
bu note pantolon cebine sigmaz mi :)
valla çok pişman olmuştm nie bunu almadım da gittim ayfon aldım diye ama ikisini yanyana görünce ben de kulağıma dayıyamam bunu :) iyiki almamışım.. ipad dayar gibi :)
hem telefon hem ipad gibi. özellikle bayanlar için ideal, şık bir tlf bence. bir bayan arkadaşımda da samsung galaxy tab var, hemen hemen bu boyutlarda sanırım ve bence gayet kullanışlı. yanılmıyorsam kulaklık takmadığınızda sesi dışarıya verebiliyor. yani kulağa dayama gibi bir özelliği yok, ya ahisesiz ya da kulaklıkla konuşmalısınız. tabi yanılıyor da olabilir :)
galaxy tab cebe giriyosa buda girer heralde.