s3 yakında geliyormuş android sitelerinde öyle diyorlar..:)
Printable View
s3 yakında geliyormuş android sitelerinde öyle diyorlar..:)
tako al androidli bir cihaz ayfon mayfon aramazsın
tepsi niyetine iyi olur...
1500 pahalı değilmi sahibinden de sıfır olarak daha uygunları var
1299 tl sıfır taksitli
N7000 Galaxy Note Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.299 TL - 67424660
diğerleri
http://www.sahibinden.com/cep-telefo...ting=price_asc
180tl beyaz farkı koyuyor. 12 taksit yaptığı tüm kartlarada %10 koyuyor :D 1650tl oluyor. Yani teknoloji marketleri fiyatına yaklaşıyor.
Yalnız araştırdıkça özelliklerine hayran oluyorsunuz. Sadece tablet ve telefon birleşimi değil. Zaten hali hazırda var olmayan birçok özelliğe sahip.
valla dostum galaxy s kullanıyorum ben gercı konu ıle alakadar degıldır ama acayıp memnunum gecen tab ı gordum bıraz kurcaladım onu verıp ondan alıcam 4 mus 4s mıs hıkaye galaxy nın yanında:)
doğrudur o kadar hesap kitap yapmadım yardımcı olabilmek adına idi :) Bu arada yeni baktım özelliklerine ciddi anlamda çok iyi telefon.. Ama çok büyük.. Yani bir cep telefonu olarak kullanılmaz bence.. aynısının dell i vardı arkadasımda cafede otururken kulagıma dayadım millet gülüyordu sanki ipad den konusuyormuşum gibi :D hiç mobile değil.. Böyle duruyor :D
http://wiredcpu.com/wp-content/uploa...ellStreak3.jpg
bu telefon direkt kulağa dayanarak konuşulmuyor sanırım :confused:
ya ahizesiz ya da kulaklık/bluetooth seçenekleri var ! yanılmıyorsam !
yakın zamanda gürkana aldık abi.gayet kulağa koyulup konusulabiliyor:)tabi bayanlarda biraz saçma bi görüntü çıkabiliyor:)1700 tl 12 ay taksitle aldık yurtdışı kayıtlı sıfır.tabiki 2. tel olarak kullanılcak telefon bana göre .çünkü kılıfsız şekilde kullanırsan çizme şansın yüksek kılıf oluncada kalınlaşıyor cebe girip çıkmada sorun olur.hız olarak kullanıs olarak 10 numara telefon ekran zaten bitiriyor olayı şiddetle tavsiye ederim.
Galaxy tab kullanıcısıyım 8 ay kadardır şuan bekliyorum s3 çıksın durumu görelim o arada tabın taksidi bitsin gelince alayım :)
Galay note tabın yanında minnacık kalıyor bu arada. hem çok ince hemde çerçevesi ince olduğu için daha ufak. Ben galaxy tab ı yazında cebimde taşıyabiliyorum pantolon yada şort :) küçük cepli bişey giydiğimde de ufak bir çantamvar hep yanımda ona koyuyorum. Ama note herşeyin cebine girebilir boyutta.
Androidin ios tan öne geçtiğini Apple ın 4s ile avrupada istediğini alamamasından görebilirsiniz.
Samsung bu tabletimsi cihazlarda cidden çok hızlı ilerliyor. Ben şuan ip4 ekranından mail okurken video izlerken eziyet çekiyorum tabın yanında :D
1500tl gibi bir rahama nakit alınacaksa kaçmaz cihaz.
1 seneye yakındır sıkıntısız ve çok memnun birisi olarak galaxy's kullanıyorum. ocak ayında yurt dışından note aldırtacaktım ama burdaki garantisiz cihazlarla aynı paraya geldiği için kendim burdan görerek almak istedim en azından satıcı firma belli olsun diye. şu an bende araştırma içerisindeyim uygun bir kampanya yakalarsam bende alacacağım. özellikleri zaten olayı bitiriyor. masa başında çalışan birisi için boyutlatı çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. bu güne kadar kullandığım çoğu telefon samsung tu ve hiç birinden sıkıntı yaşamadım. bu da beni bu markanın sempatizanı yaptı nedense :)
Arkadaşlar eşimin işi gücü zaten internet, fotoğraf ve fotoşop. Bu telefon gezinirken dahi gördüğünüz bir cismin resmini istediğiniz şekilde kesip başka bir platforma atayabiliyor. Biz gerçekten kullanabileceğiz yani bunu. Boyutun büyük olması bizim açımızdan işlevsel.
Doğan gürkanıda al gel bi akşam, konuşacas.
aldınız mı?
Aldim hatta suan oyniyoruz taniyoruz. Valla aypon zavalli kaldi yaninda
büyüklüğünü bir türlü kestiremiyorum ama bu konu sayesinde sanırım bende alıcam :)
Buyukluk olayi gayet guzel. Yani bir islem ve ozellil telefonu. Daha sarz islemi yeni bitti. Bizde internet ayarlarini yapioz. Ama kesinlikle ekran ozelligi cook gelismis
s2 ve note bunların eline y falan su dökemez yaa hayırlı olsun kankacım
Kanka hanima hayirli olsun :) ben kiskanc gozlerle yandan bakiom anca :)
Bende alıcam sanırım ya heves oldum deminden beri araştırıyorum :) nerden almak lazım