2.0 sxdi actyon sport var bende taş gibi dağ taş bayır vur gitsin![]()
2.0 sxdi actyon sport var bende taş gibi dağ taş bayır vur gitsin![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
konu hort olacak ama bu araçlar kamyonet olarakmı geçiyor.boğaz köprüsünü kullanabiliyormu?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Kamyonetlerin yakit tuketimleri teknil verilerle pek örtusmuyo sanirim.biyerde okumustum 17 litre yakiyor diyodu adam dogrumu acaba
çalıştığım şirket de 2010 yılında 20 adet ssangyong actyon sports pick-up aldık, sıfır km. Şu anda araçlar ortalama 250 bin km.
Araçlar şantiyede, kasalarına yeri geldiği zaman malzeme konularak araziye çıkıyor, yeri geldiği zaman arazide yakıt tankını çekiyor, yeri geldiği ank-İst, İst-Konya arası gidiyor. Bizim bu 20 aracında bozulmadık yerleri kalmadı. Ama arazide şirket arabası diye eşşek niyetine kullanıyorlar.Yetkili servisinde Ankarada ki Gençler Oto da bakımlarını yaptırıyoruz,rutin bakımları 700-1000 TL arasında. Aracın birisi motor yatak sardı sanayide 7,000TL ye motorunu toplattık.
araziye sokmadan önce uzun yolda çok konforlu araçlardı, benim Foresterda olmayan aynaları kapatma düğmesi bile var![]()
Mutlaka kullanmak istiyorum. Hakkında biraz araştırma yaptım. Araç on numara ya.. Şu asalete duruşa bir bakın. Bu yazıda okumuştum 2019 yılında yapılacak yeniliklerini.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)