User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: BonnyFood Rezilliği!

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Neyse demek ki ben şanslıyım, eşime değil ama eşimin fikri üzerine anne-babama gönderdik. Akşam evde 19:00'da olsun dedik annem öğlen aradı çikolatalı meyvelerin tadı çok güzelmiş dedi Yani yaklaşık 6 saat önce adrese teslim etmişler, buna da şükür, hiç gelmeseymiş, bonnyfood için pek hayırlı olmazdı.

Bonnyfood'dan da bugüne kadar 3 kere (1 tanesi 14 şubat yani dün) sipariş verdim, çok şükür hiçbirinde sıkıntı olmadı. (erkenden gelme olayını sıkıntı olarak saymazsak tabi)

Yerlerinide hiç görmedim.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde çiçeksepetinden 13 ü gece sipariş verdim,çikolatalı çilek midir nedir ondan.Ertesi gün saat 11 gibi eşim aradı teşekkür etmek için. daha öncede çok gönderdim ama hiç sıkıntı yaşamadım. (Ankara için konuşuyorum tabi) Oturduğum yerden sipariş vermek işime geliyor,nedense hiçte aksamadı

OzanCELENK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciceksepetiyle 2gundur birbirimize girmis durumdayiz.
    Kendi bunyelerinde magicgift diye bir site var.sevgililer gununden 2gun once siparis verdim.gun bugun ne gelen var ne bilgilendiren var isin komigi calisanlarinda bu siteden haberi yok
    Bugun twitterdan ulasabildim aradilar agzima ne geldiyse geri gitmedi.
    O sitemiz henuz bitmedi tarzindada komik bi aciklama yapti.Bitmeyen siteden siparis aliyolar ama siteleri aktif degil hesapta
    if it ain't BOEING..I'm not going..!

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgililerin iek jesti suya dt! - GAZETEVATAN.COM

Aha gazetelere bile haber olmuşlar
    Böyle bir sacmalik olamaz.insan teslim edemiyecegi sparisi hangi akla hizmet alirki? Sonucta onlarin parasini iade edeceksin, bi de ustune rezil olduklariyla kaldilar.
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yüzden bu sevgılıler gunu sacmalıgında hiç bişey almıyorum..benım ıcın hergun sevgılıler gunu.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçmalıyorlar yogunluktan..

Bonnyfood'un çeşitli ilçelerde bayiileri var. Yenigirne'dekini bizzat biliyorum daha önce siparişimde vardı. Normal bir gündü özel bir gün değildi ben saat 14:30 da teslimat istedim ve özellikten 14:30 dedim Saat 14:30 da elimizdeydi. Ne 31 ne 29 tam 30 şok olmuştuk.

Başka bir gönderimdede saatliydi 15 den sonra ulaşabilir ellerine ama 16.00 yı geçmesin demiştik oda mesela 15.05 te gelmiş. Cidden çok memnun kalmıştım. Aradılar memnunmusunuz istediğiniz zamanda geldimi vs. baya hoşuma gitmişti ama ilk çıktıgı zamanlardı.

Çiçeksepeti'nin olayı farklı, her şehirde ilçede çiçekçiler ile anlaşıyorlar. Amcam çiçekci mesela oda bu ağa üye. Özel günlerde kendi teslimatlarına öncelik verdiğinden bunlar hep ikinci planda kalıyor diyor kendisi yapıcak bişey yok o siteyede komisyon veriyor. Birde böyle günlerde indirim koduydu kampanyaydı derken çiçekçilerin kazandıgı kar çok azalıyor anca işte sürümden kazanırız mantıgına çoğu abone olmuş durumda. Ama mesela kesinlikle öyle göndermemezlik yapmıyor ki çok yogun bir semtte ve çok ciddi iş yapan biryer olmasına rağmen. Ama kendisi söyledi bana, birçok esnaf misal mezattan çiçek alırken bazı güller adetle satılırken , bazılarını düşük kalite oldugundan kiloyla alıyorlar harman usulü. İşte bazı çiçekçiler bu gülleri böyle özel günlerde satıyorlar ve zaten çok ucuza aldıkları gülleri kullanıyorlar. O çiçek bir gün dayanmıyor , ya da geldiğinde bilee yüzüne bakılmayacak durumda oluyor. Bu tamamen sistemlerinden kaynaklanıyor, çok büyüdüler ancak sistemlerine hakim değiller sorun oradan kaynaklanıyor. Kendi içlerinde ödüllendirme sistemi olsa belki daha özenli çalışanlar sivrileceğinden yapılan işin kalitesi artar ama malesef.

Benden size tavsiye kesinlikle özel günlerde tercih etmeyin , ben hep gider direk bizzat kendim alırım ya da gönderileceksede tanıdık bildik çiçekçiden telefonla sipariş usulü ısmarlarım. Hiç bir zaman sorun yaşamadım. Ama en garantisi gidip kendiniz almanız. Ama dün şunu anladım bunu yaparken. Böyle fırsatçı bir millet olamaz. YAni normal gül bile değil normal günde 30 tl civarına sattıkları buketleri( ki dünküler daha ufaktı) dün 50 tl den kitliyorlardı millete, gül vs. bahsetmiyorum bile. Sevgililer günü anneler günü vs. hep böyle.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoğunluk falan düşünmeden 13 şubat öğleden sonra sipariş verdim 14şubat öğleden sonra ulaştı adrese şimdiye kadarda hiç bir problem yaşamadım çiçeksepetinde

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı low&slow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben gonderdım hıc sıkıntısız saatınde elınde olmus. İyiki cicek almıssınız yoksa butun sene basınıza vurarlar
    Edit: En Kt Sevgililer Gn Hediyesi! adam sonunu erken gormek ıstemıs galıba
    Ayrılmak için birebir

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar arastirmadan bi halt ettim ve cicek gonder. Com dan siparis verdim ancak hala eşime ulaşmadı ve telefon ile ulaşamıyorum vatandaslara. Daha önce burdan alışveriş yapan oldu mu ne yapmak lazım ?
    Livestrong

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar arastirmadan bi halt ettim ve cicek gonder. Com dan siparis verdim ancak hala eşime ulaşmadı ve telefon ile ulaşamıyorum vatandaslara. Daha önce burdan alışveriş yapan oldu mu ne yapmak lazım ?
    o siteyi ilk defa duydum nete yazdım karşıma çıkan bütün sonuclarda ödeme yapılıp teslimat yapılmayan ürünler ile ilgili şikayet var çiçek sepetini kullansaymışsınız keşke (444çiçek ve çiçek.com da çiçek sepetinin)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyleymiş bende sonradan farkettim .. MAİL aderslerine ulaştım mahrumiyet yaşamam durumunda savciliga vericegimi güzel bir üslup ile anlattım yarım saat sonra çiçek ulaştı
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)