arkadaşlar ilk resimdeki araç bu![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...an-zuke-r.html
JUKE-R Street Race in Dubai - YouTube
arkadaşlar ilk resimdeki araç bu![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...an-zuke-r.html
JUKE-R Street Race in Dubai - YouTube
Son zamanlarda gözümü en tırmalayan arabaların başında geliyor.Araba zaten pabuç gibi üstüne o rezalet farlarıda koyunca....
Motor kapağı bile sanat eseri gibi olan italyan arabasına şu iğrenc ön farları koyan zihniyeti kınıyorum..
Kabul ediyorum, eski city çooooook çirkinAma hanımda jazz var, çok ekonomik ve mükemmel bir şanzumana sahip, city de aynı, sadece sedan ve çoook çirkin
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Eski korando![]()
...
C4 Sedan,Astra Sedan,206 Sedan param olsa almam TÜV çalışanı olsam kıllık yaparım muayeneden geçirmem![]()
Not:Sedanlara ayar diilim sadece bu 3 modele ayarım!
Clio symbol ile albea tam zıt olmus
En çok satan araçlar
Tabı diğerlerine diyecek birşey yok herşey ortada
nissan juke, hyundai matrix, clio symbol.. liste uzar gider.
en iyi tip için ise; ulaşılabilir araçlar içinde hala daha bana göre en iyilerden biri 106 gti, sattım ama hala görünce bakıyorum.
türkiyede olan araçlardan bahsetsek bence daha iyi olur bazı arkadaşlar netten epey arayıp tarayıp garip garip araçların resimlerini koyuyor![]()
yahu biz exige kötü araç mı diyoruz?
konu tasarım, biz tipini beğenmedik diyoruz.
yeni dizayn araçlarda saf duru güzellik, görünce oha dedirten bir şey çıkmıyor artık, bunu ister zamana ister tüketilmişliğe bağlayın, 87 yılında ben henüz bir veletken almanyadan gelen teyzemin e30'una bakakalmıştım, bugünlerde bende aynı etkiyi yaratan çıplak gözle skyline gtr oldu, ki o da zaten supersport araç, bu etki olacak haliyle..
son dönemde işin ***unu çıkaran firmaların başında hyundai, kia vs. oldu, o nasıl dizayn arkadaş öyle? birilerinin bunlara dur demesi lazım.
ford ka ve renault twingo yüzyılın en çirkin tasarımları arasında iğrenç ötesi
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
hyundainin yeni tasarımları dehşet bir concept tasarımları falan var yakında üreticeği harika şeyler.
Alfa Romeo 159 kesinlikle bir italyan, 1 kere kullandım koltuklar kırmızı spor içi falan şahane dış tasarım sportif..Mondeo insignia accord alanlara hayret ediyorum.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)