Söylenenlere ilave olarak en nefret ettiğim araba.
![]()
Söylenenlere ilave olarak en nefret ettiğim araba.
![]()
katılıyorum 406-407 den sonra hiç olmamış 508 sanki büyütülmüş uzakdan kumandali oyuncak araba gibi duruyor çok narin çıt kırıldım duruyor psa grubu hep böyle ama 406-407 varken piyasaları allak bullak etti birde taxi filmi falanda çok etki etti.. o sıra c5 ler tasarımı çok kötüydü hiç satmıyordu şimdi tam tersi oldu yeni nesil c5 ler harika tasarımı var ama pegout 508 ler çok kötü ..
508-Fluence-Laguna 3-Laguna 2-308-206 sedan-Yuvarlak far Corolla-Bug eye Subaru Imprezza şimdi aklıma gelenler.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
tiguanda malzemeden çalınmış touareg gibi duruyor.. sanki çinliler touaregi kopyalamaya çalışmışda ancak o kadarını becerebilmişler gibi duruyor.![]()
alfa 166 ile kia shuma'nın ön kısımları da felaket ötesi.
pagani zonda'nın da hem önü hem arkası tsunami!
exige zonda gibi araçlar tasarım amaçlı yapılmamış arabalar.. onların zevki başka. alanda tasarımına bakmıyor.. genelde rüzgar direnci ve pist kabiliyeti için bazı şeylerden vazgeçilmiş arabalar..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Görünüşe göre çoğumuzun fikri ortak. Peki bu designer lar, üretici firmalarda çalışanlar hangi kafa ile düşünüyorlar acaba...
Bence bu daha kötüsü. Nasıl satıyor ve millette nasıl bir zevk var hiç anlamıyorum.
http://araba.heytbe.com/wp-content/u...san-juke-1.jpg
Ben ona nissan çük diyorum. Hakkaten çük gibi duruyor.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
[QUOTE=Burak Mehmet;5599992]
corsa b NB
Hiç karşılaşmadığımdan olsa gerek bilgisizliğim.. Mazur görünüz![]()
corsa sedan bilidğim kadarı ile brezilyaya fala özel üretildi bazı ülkelerde chevrole ismiyle satıldı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
nasıl bi tasarımcı (devamına imzam yeterli olur)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)