Aldım 1 hafta sonra sattım , kullandığım en berbat telefondu.
Çok memnun olduğum halada kullandığım ekran kartım , zamanında iyi para bayılmıştım.
![]()
Aldım 1 hafta sonra sattım , kullandığım en berbat telefondu.
Çok memnun olduğum halada kullandığım ekran kartım , zamanında iyi para bayılmıştım.
![]()
Bir netbook için gerekenden fazlası var bence cok memnundum.
Aynı şekilde z5500 de çok iyi bir cihaz ve aşırı memnundum , bozulana kadar ve İzmir'de 1 tane teknik servisleri bile yok.
![]()
iphone aldım gerçekten çok memnunum...
İpad2 aldım hayatımda para hacadığım en gereksiz cihaz...
Bataleon the jam snowboard aldım. Bundanda memnunum![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
3 gün once almıştım şimdi test etme imkanım oldu
ASUS 23" VS238H Led monitor parasını kuruşu kuruşuna hakediyor
iphone4 den hiç memnun kalmamıştım sarj yüzünden ama ozelliklerini seviyordum o yüzden
ipod touch 4. nesil aldım inanılmaz memnunum sarjı çok uzun gidiyor ve mp3 internet konusunda çok kullanışlı
Nokia E72 çıktığında almıştım 2yılı geçti ne servise gitti ne tuşları silindi
full time 3g si açık whatsapp facebook mesajlaşma konuşma canını alıyorum hem hala daha sarjı 2 gün gidiyor hemde her işimi goruyor
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Küçüklüğümden beri binme fırsatı bulduğum hızlı yavaş her sınıftan araba oldu.Şahsım ve aile olarakta peugeot sundan hondasına audisinden bmw sine renault sundan opeline coğuna bindik.Mercedes kadar yumuşak konforlu ve kalitelisine binmedim.En sevdigim arabam oldu hersene araba değiştiren ben buna saplanıp kaldım yenı kasası cıkana kadarda satmam heralde.
![]()
doğduğum için mutluyum ama böle bi hayat şartlarında (benzin fiyatları vergiler v.s) yaşadığıma pişmanımm![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Cooler Master Hyper 101
Khan Gaming KG804C 80mm Fan
hepsiburada dan aldım , 44 tl fiyatı var , yanınada 8 tl den 2 adet khan ın fanlarından aldım , çift taraflı sogutma için , ben aslında biraz görsel olarak aldım amd orjinal sogutucudan daha iyi olmasını beklemiyordum ama çok şaşırdım normal kullanımda 16 derecelerde geziyor ısı.. onceden 23-24 civarı idi.Yükde bakmadım ama 35i gecicegini sanmıyorum.Bu paraya böyle bir sogutma beklemiyordum açıkçası.Kesinlikle tavsiye ederim.
buda kullandıgım
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
nokia e71 bukadar pişman olmamıştım aldığım bi telefondan sanırım değiştirecem ikisinide
artık corc-i zamanıcdti
Ses sistemleri ile zamanında çok uğraşan biri olarak nacizane tavsiyem.
logitec yerine creative olabilir basit bir 5+1 pc için kolonlarını alın. ( Bası olan tabiki. Ben 100 TL ye almıştım ) Sonrasında bas kolonunu açın . Kolona gelen kabloyu söküp o kabloyu yumuşak baslı ( Bende hertz 25 cm var ) bir araç wooferına bağlayın. ( Max vereceğiniz para 150 TL geçmez ) ve kolonu evin bir köşesine saklayın.( Basın ön yüzü size bakmazsa daha derin bir bas sesi alırsınız.Sonrasında açın müziği veya filmi sesi dinleyin. İnanamayacaksınız. O küçücük bass kolonunun anfisi araç wooferına yetermi diye düşünmeyin hiç bir şey olmaz. ( Hatta çitf bass ilede denedim yanmadı)Ben yaklaşık 3 yıldır bu şekilde dinliyorum. Müthiş keyifli ve ayrıca maliyetide çok düşük.
Banada kuzenim tavsiye etmişti. Deneyin bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)