Bu harici diskler sarsılınca çabuk bir şekilde zarar görüp veri kaybına neden olabiliyor
Önemli bilgilerinizi saklamamanızı tavsiye ederim bende
Vaktinde benimde başım yandı![]()
Bridgestone Adrenalin aldım tek kelimeyle ÇÖP çıktı.Kurudada ıslaktada bu kadar kötü performans sergileyen ısınmayan başka lastik görmedm.
Continantal Sport Contact III aldım inanılmaz derecede memnunum herkeze şiddetle tavsiye ederim.
![]()
Samsung hdd aldim zamaninda hala calisiyor tas gibi.zamaninda sahin 1.4 aldik cok pisman olduk 1.4 ten uzak durun 1.6 si iyi tofas serisi bakanlar icin soyluyorum.
Samsung Omnia i900 , aldım ilk çıktığında çok pişmanım ama sadece konuşmak için kullanıyorum.
BB Bold 9000 , aldım çok memnunum..Bide beyaz kasasını bulabilsem..
![]()
Maddi sıkışıklığımda ayağımı yerden kessin diye almış olduğum bu araç kendi fiyatından çook masraf açmıştır Bir alırken sevindim birde satarken. Buradan daihatsu üreticilerine sesleniyorum sizde aynı sıkıntıya düşersiniz inşallah.
![]()
Çooook memnundum sattığıma pişman oldummm
![]()
PANASONIC TX-P50U30E 50" full hd Plazma... 1 hafta kadar önce teknosadan aldım 1699 tl süper bir fiyata. İnanılmaz memnunum.Kalitesi mukemmel.Biraz ağır sadece.Sayılı kalmıştı plazma düşünen olursa acil tavsiye ederim.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Nikon aldım çözemediğim noktalarda olsada yavaş yavaş öğreniyorum gerçekten hakkını veriyor
Navking navigasyon aldım almaz olaydım güncelleme yapmıyor 5 sene önceki yerleri gösteriyor yeni açılan otoban vs. falan navigasyonda çıkmıyor
![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
Bir yıl önce Asus N61J i7-720qm aldım aşırı ısınması dışında hiçbir sorunu yok gayet başarılı tavsiye ederim.
![]()
samsung r522 xs08tr
aldığım süre boyunca şahsi hatalarım dışında herhangi bir bozulma yaşamadım. 3 yaşına gelecek ama hala performansından memnunum.
casio illuminator.5 senedir sadece 1 kez arıza ve pil değişimi dışında en ufak bir sorun yaşatmadı. Uzun süre kullanırım gibi.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)