User Tag List

Sayfa 11/34 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
644 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Aldım çok memnunum - Aldım çok pişmanım

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 senesınde 0 honda beat 100 cc scooter aldım çok memnunum bizim büfemiz var orada paket servısınde kullanıyoruz gunde kaç kişi biniyor nereye gidiyor bellı değil. 4-5 defa düştük üstünden ama bır gun bıle tık demedı bakım desen aklımıza gelınce bı yağını değiştiriyoruz o kadar deposu 17 lıraya doluyor ne zaman aldıgımızı unutuyoruz uzun yolada geliyor. Çanakkale-tekirdag arası 400 km gidiş geliş orada da gezerek 100 km yol yaptık tık demedı aynı modelden babamın arkadasında var adam senenın 4 ayı her hafta ıstanbula gidip geliyor scooter bakanlara tavsıye ederım

en memnun kalmadığım scooterımda piaggo x8 saolsun benı 3 defa elektrık sorunu yuzunden yolda bıraktı direksiyon bilyaları çok hassas cabucak dağılıyor ucuzda değil 300 tl işcilik harıc ve sürekli yere değen ayaklıkta cabası yakıtıda sehır ıcınde fazlaydı ama hakkını yemeyeyım gidişi iyiydi ama hoş yaktıgı benzıne göre iyi olması lazımdı zaten.Ama bu kışa girerken fıyatları ucuzlasın piaggo x9 alıcam bu sefer kaşıntı büyük

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 senesınde 0 honda beat 100 cc scooter aldım çok memnunum bizim büfemiz var orada paket servısınde kullanıyoruz gunde kaç kişi biniyor nereye gidiyor bellı değil. 4-5 defa düştük üstünden ama bır gun bıle tık demedı bakım desen aklımıza gelınce bı yağını değiştiriyoruz o kadar deposu 17 lıraya doluyor ne zaman aldıgımızı unutuyoruz uzun yolada geliyor. Çanakkale-tekirdag arası 400 km gidiş geliş orada da gezerek 100 km yol yaptık tık demedı aynı modelden babamın arkadasında var adam senenın 4 ayı her hafta ıstanbula gidip geliyor scooter bakanlara tavsıye ederım

en memnun kalmadığım scooterımda piaggo x8 saolsun benı 3 defa elektrık sorunu yuzunden yolda bıraktı direksiyon bilyaları çok hassas cabucak dağılıyor ucuzda değil 300 tl işcilik harıc ve sürekli yere değen ayaklıkta cabası yakıtıda sehır ıcındeyakıtı fazlaydı ama hakkını yemeyeyım gidişi iyiydi ama hoş yaktıgı benzıne göre iyi olması lazımdı zaten.Ama bu kışa girerken fıyatları ucuzlasın piaggo x9 alıcam bu sefer kaşıntı büyük
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blackberry playbook

büyük telefon kullanmaktan hoşlanmadığım için el çantamda taşıyıp gerektiğinde internete girebilecek bişey arıyordum bunu aldım çok memnunum sadece biraz geç açılıyor..

taklit spoon jant

hiç bir sıkıntısını görmedim ama tedirginim üzerindeyken

momoX43 çok severek kullandım 50k km ne eğildi ne büküldü...

logitech Z5500
    babam pioneerin ev sinema sistemini almak için gidip,bunu kurmak daha kolay hemde daha ucuz diye aldığı sistem..Babacım ozaman üzmüştün beni ama doğrusunu yapmışsın çok memnunum...

sebago saat,
    yıllarca sebago ayakkabılarından çok memnun olunca gaza geldim bi saat aldım,ilk hafta içindeki sebago yazısının "e" harfi düştü garantiden tamire gitti içini farklı renk taktılar cronoları yanlış çalışıyor ayarlıyamadılar vs vs...bidaha töbe almam

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir aralar çok yaygındı modaya uyduk gittik ilk olarak süperstar remo aldım. 1hafta olamdan yırtıldı garantiden 1ayın sonunda değişti.ayakkabıdan soğudum için aradaki farkı verip süperstar aldım.
    2-3 ayın sonunda o da yırtıldı. garantiye de kabul edilmedi.
    birdaha Adidas ayakkabı mı ? tövbe

4-5 sene önce nike ayakkabı almıştım resmini bulamadım şimdi internette
    bir ayakkabı bu kadar mı rahat güzel olur. bulsamda alsam 3-4 tane.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

MehmetAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memnun olduklarim;
    Meg3 coupe: Az yakan orta giderli cok sekilli
    Ford kuga: Asiri gitmesede torkuna hastayim
    Clio III Dci: guzel arabaydi hic pisman etmedi
    Canon 5D mk2: CANDIR CAN.
    İphone 3gs: ilk ios tecrubem iyiki almisim
    İphone 4s: Bundan baskasi hikaye (:
    İpad2: can damarim oldu artik oysa jb cikmadan once koydugum yeri hatirlamiyordum (:

Almasam daha iyiydi;
    ClioI 1.6 oto: cok yaktigi icin binemeden 2 ayda sattim butun cliolara bindim ama en kaliteli versiyonu buydu clionun.
    Meg3 1.6: o nasil bir yakma bicimidir anlamadim lpgde bile canima ot tikadi yurumuyorda araba yuruse azimi acip bisey dersem ne olayim. Ama sifir arabada 1 yil sonra 1000 lira kar ettirdi bana sagolsun (:
    Samsung galaxy S3: 4S ten sonra pismanlik yaratti ama kullaniyorum simdilik bi sikintisi yok.

Asiri pismanliklarim;
    Seat altea 1.9 PD: sorunu hic bitmedi (2. El aldigim icin sorunluydu) ve ben satilmasi bukadar zor olan bi araba daha gormedim ben nasil aldim diye hayret ediyorum kendime.
    Samsung galaxy i7500: hala lanet ediyorum bu cihaza.
    Samsung omnia i900: aynen ustteki gibi sanirim artik samsunga tovbe vakti geldi (:
    Veee hayatimda yedigim en buyuk kazik
    fujifilm hs10: Allahin belasi bir makinaydi ne netlik ne renk fotografmi yoksa baska biseymi cekiyordu bilmiyorum bak yine sinirlendim ya.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung s aldım şarsı çok az gidiyordu kasası çok adiydi ...ekran süperdi androiddi şarsdan kullanamadım ....samsung marka daha almıycam

iyiki almışım dediklerim
    nokia n8 aldım memnunum kasa güzel şarsı 3 4 gün gidiyor..12 megapiksel hd....fotograf makinası taşımanısa gerek yok

rover 220 turbo aldım benzinli lpg yok ,,asgari ücretle çalışmama ragmen dört senedir biniyorum ufak tefek sorunları oldu çok pahalı araçlarda olan güçünde bu arabada olması iyiiki almışım dedirtiyor adama,,,

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yıl önce almanya'dan getirilmiş, 3 yıldır da babamın sahip olduğu araç ile yaşadığımız sorun ve olumsuzluklar:

1998 passat 1.6 trendline 102 hp otomatik (185.000 km'de ve atiker lpg sistemli)
    -yağ yakmadan dolayı motor komple revizyona uğradı. (1.500 tl)
    -aynı dönemin sonunda şanzıman gitti, o da revizyona uğradı. (1.000 tl)
    -devamlı akü yiyordu, elektrik tesisatı da revizyona uğradı. (250 tl)
    -arada bi çalışmaz, 2-3 defa marş ister.
    -4 kişi+100 kg yük ile rampalarda ciddi çekiş sorunları var.
    -şanzıman çoğu zaman doğru devri yakalayamıyo ve gerçekten saçmalıyo.
    -kapı içlerinden tıkırtılar geliyo ve orijinal teyp (blaupunkt) darbelerde ses kesiyo.
    -torpido açma kulpu elimizde kaldı kaput açma pimi de yerinden çıkmıştı bi ara.
    -en boş donanım seviyesi olduğundan mıdır nedir (klima dahi yok) gerçek vw kalitesi yok iç mekanda.

çok seviyorum vw'yi, bir daha volkswagen'e bineriz ama bu kasa passat'a değil.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung galaxy s3 aldım 2 hafta oldu çok memnunum
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nike Free Run. Dün 5inci ayakkabımı aldım farklı farklı renklerde genelde koyu renk ağırlıklı alıyorum. Giydiğim en rahat ayakkabı. Oldukçada hafif. 7onz ağırlığında. 5onz olanıda var ama ayakta çok tuhaf bir his yaratıyor. 46 numara ve hergün araç süren ayakta duran birisi olarak uzun senelere almaya devam edicem diyebilirim.

Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canon ixus 117hs kompak fotograf makinesi, çok memnunum ,boyundan büyük işler yapıyor,ama artık kesmiyor beni

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Xperia U
    Temmuz başında aldım.799 liraya gayet güzel bir telefon

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestelden uzak durmanız dileğiyle hiç bir alışverişimizde zararsız cıkmadık
    Aynen kardeş ocağımıza ilk kez bir vestel soktuk (yazar kasa) illallah dedik. Bir daha da öyle bir hata yapmam.

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir aralar çok yaygındı modaya uyduk gittik ilk olarak süperstar remo aldım. 1hafta olamdan yırtıldı garantiden 1ayın sonunda değişti.ayakkabıdan soğudum için aradaki farkı verip süperstar aldım.
    2-3 ayın sonunda o da yırtıldı. garantiye de kabul edilmedi.
    birdaha Adidas ayakkabı mı ? tövbe

4-5 sene önce nike ayakkabı almıştım resmini bulamadım şimdi internette
    bir ayakkabı bu kadar mı rahat güzel olur. bulsamda alsam 3-4 tane.
    Adidas için keşke tüketici haklarına gitseydin. Başımıza geldi 2 kez gönderdik geri geldi kullanıcı hatası diye aradık olmadı. Tüketici hakkarına gittik incelendi bi yazı yazdılar o yazıyla birlikte firmaya gittik değiştirdiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blackberry 9780 1seneyi gecti alali ama hiç memnun değilim
    Yeni iPad tek kelimeyle başarılı

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agv kask.

1m den dustu.o kadar carptım bı yerlere.ustunde tek cızık yok.

sony cybershot 6mp. f.makınesı.
    kac sene oldu hala tas gıbı foto cekıyor vs.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 4s çok memnundum xperia s aldım çok pişmanım

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf şu sabunu dağıtsın diye aldım... Çok da bir şey beklemiyordum ama bu kadar da kötüsünü görmedim

aynen bundan bende kullandım hiç bir işe yaramıyor heveslenip almayın.

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson w810i

2007 de kullanmaya başladım, bu sene bıraktım e6 ya geçtim,
    ilk zamanlar tabi üstüne titriyoduk herkes gibi ama son 2 senedir, telefonu elimden normal bıraktıgımı hatırlamıyorum,
    koltukta otururken orta sehpaya atmayla başladım, daha sonra eve gelince pc masasına atmayla devam etti, bu sene ise telefonu kullanmayı bırakmadan önce okulda bahçenin bir ucundan diğer uçtaki arkadaşıma fırlattığımı bilirim, sınıftaki taka diye tabi ettiğimiz renkli ekran bile olmayan samsung telefonla tokuşturma usulü ön mü ? arka mı ? oynadım, ayağımda sektirdim, havaya atıp tekme bile attım, dershanede hoca hor kullandığımı görüp bi kere sınıf içinde tekme bile atmıştı bu dediklerim tamamen gerçektir, hiç abartmıyorum, eksik yazdığım şeyler bile var, cidden tekme atıyorduk telefona.. son zamanlarda tabi bende baktım bişey olmuyor, içini falan açtım ne var ne yok diye, toplarken bi tırnağını kırdım yanlışlıkla buraya çok dikkat, o kadar atmayla bişey olmadı, ben kendim kurcalarken, tel masanın üstündeyken kırdım aleti iyimi ? ama o şekil tam tutmayan kasa ile devam ettim böyle davranmaya, babam kasa almış buna, onu değiştirirken LCD ekranın yollarını kırdım, 5 lira verip neden kasayı değiştirmiyosam, heyecan arıyorum resmen, telefon mundar oldu şimdi yeni kabı ile ekransız şekilde duruyor, bi tanıdığa yaptırıp tekrar toplatıcam, 6 sene oldu yeni ekran takılıca tekrar çalışacak, benim salaklığım ama, içi hiç açılmasaydı bu şekilde eminim bi 5 sene daha giderdi, kronik olarak foto çekme tuşu arıza yapıyor, onun çözümünü de bulmuştum, 0 ve 8 tusuna basınca çekiyordu fotoğrafı, makrosu çok iyidir, şimdiki nokia e6 telefonumdan daha iyi makro çekiyor, hatta zaman zaman bakıyorumda, normal çekimlerde bile SONY ERİCSSON daha iyi çekiyor, helal olsun !!

JusticeForAll
    Misafir
    206 GTi aracımı iyiki almışım diyorum. herşeyiyle bana şahane geliyor sesi olsun görünüşü olsun. aldım çok memnunum. aldım çok pişmanım diyecek bişey aklıma gelmedi ancak büyük bi pişmanlıgım var arabayı alırken triger kayısını degıstırmedım kayıs koptu 0 motor yaptırdım neyse hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)