şu kadran çubukları bide dik dursaymış keşke
önden cok tipsiz olmus yaa
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Polo gti ciktiginda bomba oldu millet siralara yazildi aldi biniyor.o gti oldu da pejonun gti ı neden kollpa oluyor anlamadim.eskiden o teknoloji kullanilmis simdi bu.polo gti dsg sanzumaniyla insandan iyi vites atiyor diye o ruhu yansitamiyor mu? 1.6 T 200 bg motorun ucu aciktir gibime geliyor modifikasyon olarak.
XY olanlar 156 hp
GTI olanlar 200 hp olucak.
Ayrıca Son 7 senedir tüm GTI araçları zaten komple elektronik. Golf'ünden Polo'suna. FN2 den S2000'e kadar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Millet GTi ismine amma takılmış..
- Bu hala konsept.. Fotodakilerden bazıları seri üretimde olmayacaktır.. Mesela, eksoz çıkışlarının içindeki renklendirme bence olmaz.. Nubuk konsol da olmayabilir..
- Bu araç 1.6 200bg olarak ta çıkabilir 1.8 240-260bg olarak ta çıkabilir.. Belki ikisi de olur..
- GTi yerine birçok ülkede RC diye satılacaktır yine bu. GTi ismini İngiltere'de filan kullanıyorlar.. Ama orda 110'lık dizelleri bile GTi 110 diye satıyorlar
- Yol bilgisayarındaki kırmızı temayı beğendim. Ama umarım sabit değildir, yine de değiştirilebilir olmasını tercih ederim.
- Türkiye'ye gelen ilk araçlardan birini alırım zannediyorum.
- Direksiyonu beğenmedim. Çapı ufak, göbek büyük benim de eller büyük. Alan dar o baş parmak çıkıntıları bence olmamalıymış. Hele o orijin çizgisi süper kıro durmuş.. Sonuçta binek oto bu yarış arabası değil.
- Ön tampondaki bayrak hareketi ise muhteşem. Bunu kesinlikle seri üretime koymalılar. Gerçi Türkiye'de bayrak kanununu kurcalamak lazım bu iş için.
yeni araclarin hepsi birbirine benZiyor ds3 cakmasi demek yanlis olur yeni nesil butun hatcback arabalar birbirinin ayni nerdeyse ama guzel tasarim bence gti ismini bi sekilde devam ettirmek gerek
bence gayet hoş olmuş alınabilirama çok yakar buda
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
RC kaç hp cıkacak acaba.
sabırsızlıkla bekliyorum :O
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)