107 ye dogustan 0km alin!3 ay bekleyin...
Printable View
107 ye dogustan 0km alin!3 ay bekleyin...
Bilhassa siyahı çok güzeldir (tercih meselesi)
Hem aile arabası olarak hemde aşırı sportik modifiyonlu olarak kullanılabilir.
haldex olması bir çok kişinin söylediğinin tersine bence iyi.
255 hp ve 600 hp lere kadar yolu var referans 01 NM adanalı melih abinin arabası.
DSG hakkında yorum yapmama gerek yok zaten.
Ah o difüzörün duruşu o çift eksoz kıçkıça.
Bilmiyorum ama o paraya daha iyi alınabilecek leon cupra alıp yüklersiniz.akat bu kadar keyifli olucağını hiç sanmıyorum.Ayrıca golf r cupraya oranla çok daha tatlı geliyor bana.Ahım şahım abartılı görüntüsü yok göz dolduran tatlı bir güzelliği var.
Sendeki para bende olsa benim arabayıda satıp golf r ı yüklerim o kadar diyim :D
illa 4 çeker diyorsanız başka ama roccoR da düşünülebilir
Çok pahalı.Başka alternatif düşünürdüm
http://i1265.photobucket.com/albums/...n/c54e90c3.jpg
Fikir verir belki, sifir fiyati full ekstralar ile 28k dolar Amerikada :)
Arkadaslar hala pahali diyorsunuz??
Bu siniftakiler nekadar? 107 tl normal 0 km arac icin...
Anlamadigim 2.eli gereksiz pahali. Buarada 107 lik aracra sunroof ve koltuk var...
+1 2. eli yüklenip satıldığı için pahalı oluyor abi genelde.Kimse çıkan parçaları tek tek satmakla ugrasmıyor.Buna alternatif olarak cupra vardı bitek oda son zamanlarda 85-90 liraları buldu ötv zammından sonra.Boş versiyonu tabi.Oda bildiğiniz üzere türkiyeye ithali kapandı.Bu fiyata bu performansda bu kalitede başka opsiyon olduğunu düşünmüyorum
28k dolara vtec alincak yakinda burda :mad:
1.6 şeker pancarı olsun, klimasız trendline olsun farketmez. yeter ki benim golf'üm olsun. ;)
Aslinda 2. Eli biara cok takip ettim,70 lere 3 adet arac vardi,sinra baharda 80 lere yukseldi 10-11 modeller. Sonra 2. Eli azalinca fiyat yukseldi fakat digus kampanya yapti ama kimse 0km sorusturmuyor heralde? 2. Elde afaki rakamlar isteniyor...
Murat,ne adamsin ya,Vtec lerin piyasasini bir ben cozemedim heralde ;)
Buarada dun VW aldim sehir ici icin,27 gun sonra teslim,fiyatlar cazip 2. Ele gore...
Hayirli olsun abi,VW'nin hangi modeli.
Yok yahu,Passat CC aldim...
Golf R istiyorum pist icin ancak cekis sistemi benim gibi mekanik ihtiyarlara uymuyor,cok yavas ve sentetik :(
Oyuzden gunluk CC yi aldim,kazulet Bmw(5) yaktigi kadar gitmiyor,deli ediyor...
yanlız herkes melih abinin aracını gösteriyoda adam arabaya omrunu adadı essek yukuyle para verdı dsgnın yazılımı sadece 4200 dolardı yalıs hatırlamıyosam
Kisaca Dogus'un yarattigi firsatcilik diyelin! Arz'i limitleyip,talepi otom olarak patlatiyor,satilicak az arac olunca,2. El degerleniyor!
Gecen sene 2010 Golf R 80 ken hala 80! Yada 1 yasindaki dizel Jetta-passat yada o tarz araclar...
Ara sira guzel kampanyalar ustu guzel iskontolar oluyor. 1-2 yasinda arac alicaklar,mutlaka 0km ile pazarlik yapsinlar...
Cok emek var Melin'in aracinda,ancak sadece Dsg yazilimina okadar verdigine eminmisin? Beyin olmasin? Oyle ise Cok olmus....
O gucler yerine 360Hp civari optimum gucler ;)